ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αγκαλιά Ρανιέρι - Μουρίνιο

Η αγκαλιά Ρανιέρι - Μουρίνιο

Ζοζέ Μουρίνιο και Κλάουντιο Ρανιέρι άφησαν πίσω όσα τους χώριζαν και την Παρασκευή (3/6) ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να έχουν θερμό εναγκαλισμό στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο φωτογραφικός συνέλαβε τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει θερμό εναγκαλισμό με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, δύο μέρες πριν από το φιλανθρωπικού χαρακτήρα παιχνίδι που θα έχει ως στόχο την βοήθεια της Unicef.

Στην μία ομάδα προπονητής θα είναι ο Πορτογάλος, νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και στην άλλη ο Ιταλός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λέστερ. Την Παρασκευή (3/6) λοιπόν οι δύο προπονητές απέδειξαν πως η άλλοτε κόντρα τους έχει περάσει.

Υπενθυμίζεται ότι η διαμάχη τους ξεκίνησε το 2008, όταν ο Ρανιέρι ήταν στην Γιουβέντους και ο Μουρίνιο στην Ίντερ. "Ο Ρανιέρι; Για να πω την αλήθεια, έχει δίκιο. Είμαι πολύ απαιτητικός από τον εαυτό μου και όντως πρέπει να κερδίζω για να νιώθω ότι όλα γίνονται σωστά. Γι’ αυτό και έχω κερδίσει τόσα τρόπαια στην καριέρα μου. Εκείνος, αντιθέτως, έχει τη νοοτροπία ότι δεν χρειάζεται να κερδίζει και στα 70 του (τότε ο Ρανιέρι ήταν 59 ετών) έχει κερδίσει ένα Super Cup και κάτι άλλα κυπελλάκια. Είναι πολύ μεγάλος για να αλλάξει το πώς σκέφτεται" είχε αναφέρει ο Μουρίνιο.

Ο Ρανιέρι είχε απαντήσει: "Δε θεωρώ ότι ο Μουρίνιο είναι φαινόμενο. Τα μίντια του έχουν δώσει μια τέτοια αύρα. Για μένα είναι απλά ένας καλός προπονητής και δεν πρόκειται να προσθέσω κάτι παραπάνω σε αυτό". Η ανταλλαγή... πυρών δεν έμεινε εκεί, αφού ακολούθησαν και άλλες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες. Τη νέα σεζόν οι δυο τους θα είναι αντιμέτωποι στην Premier League, όλα δείχνουν όμως, τουλάχιστον αυτή τη χρονική στιγμή, πως έχουν παραμερίσει τις διαφορές τους.

Το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο το παρών θα δώσει και ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ θα γίνει στο "Ολντ Τράφορντ" και ο Ζοζέ Μουρίνιο συνάντησε εκεί την Παρασκευή τον διάσημο τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς, με τον οποίο φωτογραφήθηκε.

Η αγκαλιά Ρανιέρι - Μουρίνιο
© INSTAGRAM - @JOSEMOURINHO

Δείτε και τον στράικερ του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, στην προπόνηση της Παρασκευής (3/6).

Η αγκαλιά Ρανιέρι - Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ