PREMIER LEAGUE

Γουέμπ: "Μου ζητούσαν κίτρινη για να μην παίξουν στην Boxing Day"

Γουέμπ: "Μου ζητούσαν κίτρινη για να μην παίξουν στην Boxing Day"

Σε μια... εορταστική αποκάλυψη προχώρησε ο Άγγλος πρώην διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων του Νησιού.

Ο Χάουαρντ Γουεμπ έφαγε με το... κουτάλι την Premier League και γενικότερα το αγγλικό ποδόσφαιρο για πάρα πολλά χρόνια. Σε συνέντευξή του στο "BT Sports" ήρθε για να αποκαλύψει μια τρομερή λεπτομέρεια από τις περιπέτειές του στα βρετανικά γήπεδα.

Υποστήριξε ότι υπήρχαν παίκτες που του ζητούσαν κίτρινη κάρτα, με απώτερο σκοπό να μη δώσουν το "παρών" στην Boxing Day (σ.σ. παράδοση των Άγγλων - αγωνιστική δράση στις 26 Δεκεμβρίου), ενώ παράλληλα τους έβλεπε να πηγαίνουν από τη μία αλλόκοτη ενέργεια στην άλλη, προκειμένου να κερδίσουν την... πολυπόθητη ποινή.

"Σε μερικές περιπτώσεις, όταν πλησιάζαμε την περίοδο των Χριστουγέννων, προκειμένου να έχουν ελεύθερο χρόνο, ορισμένοι παίκτες μου ζητούσαν μια κίτρινη κάρτα για να χάσουν το επόμενο παιχνίδι! Επίσης τους έβλεπα να κάνουν πολύ ανόητα πράγματα, όπως το να κρατούν έναν αντίπαλο ή να πετάνε την μπάλα", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του.

Δεν είναι λίγοι οι Βρετανοί φίλαθλοι που αντιδρούν και ζητούν από την αγγλική ομοσπονδία τη διεξαγωγή έρευνας, ώστε να εντοπίσει και να τιμωρήσει αναλόγως οποιονδήποτε επιχείρησε κάποια ενέργεια τέτοιου είδους, καθώς, όπως υποστηρίζουν, "οι άνθρωποι που παίρνουν τόσο μεγάλα ποσά δεν μπορούν να έχουν παράπονα για κάτι τέτοιο".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ