PREMIER LEAGUE

Γκολάρα ο Μιλιβόγεβιτς στο "Vitality Stadium"

Crystal Palace's Luka Milivojevic celebrates scoring his side's second goal of the game against Southampton during their English Premier League soccer match at St Mary's Stadium in Southampton, Tuesday Jan. 2, 2018. (Andrew Matthews/PA via AP)
Μιλιβόγεβιτς (Andrew Matthews/PA via AP) AP

Με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πέτυχε το 10ο (!) φετινό του γκολ στην Premier League, δίνοντας προβάδισμα στην Κρίσταλ Πάλας στο "Vitality Stadium" κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Αγγλία και είναι αναμφίβολα ο κορυφαίος παίκτης της Κρίσταλ Πάλας, αυτός που πάνω στον οποίο οι Λονδρέζοι στηρίζουν τις περισσότερες από τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Σέρβος διεθνής μέσος, αν και έχει συνήθως περισσότερο ανασταλτικό ρόλο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, είναι ο πρώτος σκόρερ της Πάλας και μάλιστα μακράν του δευτέρου (Ζαά με 5 γκολ)!

Με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς πέτυχε το Σάββατο (7/4) το 10ο (!) φετινό του γκολ στην Premier League (σε 31 συμμετοχές), δίνοντας προβάδισμα στην Κρίσταλ Πάλας στο "Vitality Stadium" κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Andrew Matthews/PA via AP

Δείτε το γκολ που πέτυχε ο 27χρονος χαφ, ανήμερα των γενεθλίων του:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ