PREMIER LEAGUE

Γιαρμολένκο, ο 5ος στη Γουέστ Χαμ

Dortmund's Andrey Yarmolenko, left, and Bayern's Jerome Boateng, right, challenge for the ball during the round of sixteen German soccer cup match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Dortmund's Andrey Yarmolenko, left, and Bayern's Jerome Boateng, right, challenge for the ball during the round of sixteen German soccer cup match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund in Munich, Germany, Wednesday, Dec. 20, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η μεταγραφική (αντ)επίθεση συνεχίζεται για την Γουέστ Χαμ, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν επίσημα την προσθήκη του Αντρέι Γιαρμολένκο στο ρόστερ, φθάνοντας αισίως τα πέντε αποκτήματα.

Η μεταγραφική επέλαση της Γουέστ Χαμ δεν έχει σταματημό, με την ομάδα του Ανατολικού Λονδίνου να γνωστοποιεί την άφιξη του Αντρέι Γιαρμολένκο από την Ντόρτμουντ, συμπληρώνοντας πεντάδα αποκτημάτων (Ντιόπ, Φρέντερικς, Φαμπιάνσκι, Γουίλσιρ).

Τα "σφυριά" χρειάστηκε να "ματώσουν" οικονομικά για να κλείσουν τη συμφωνία, κόβοντας... τσεκ 25 εκατ. ευρώ στους Βεστφαλούς.

Το "θωρηκτό" από το Λένινγκραντ δεν κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή των "κιτρινόμαυρων" της Ρηνανίας, αφού κινήθηκε σε... ρηχά νερά, έχοντας απολογισμό μόλις 3 γκολ σε 18 εμφανίσεις στην Bundesliga.

Ο 28χρονος φορ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του γερμανικού πρωταθλήματος και μόλις έναν χρόνο μετά, αποχωρεί από το "Signal Iduna Park", ώστε να αποκομίσει εμπειρίες στην Premier League με την φανέλα των "hammers".

Ο διεθνής Ουκρανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων, ευελπιστώντας να θυμηθεί ξανά την τέχνη του σκοραρίσματος με το λονδρέζικο κλαμπ, "φορτώνοντας" με γκολ τις αντίπαλες εστίες στο Νησί.

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ