PREMIER LEAGUE

Για αυτό το λόγο ξέσπασε στον Ρέντμοντ ο Γκουαρδιόλα

Για αυτό το λόγο ξέσπασε στον Ρέντμοντ ο Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα την... έπεσε στον Νέιθαν Ρέντμοντ, μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σαουθάμπτον, με τον Καταλανό τεχνικό να δίνει την εξήγησή του για το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Σίτι τα "χρειάστηκε" απέναντι στη μαχητική Σαουθάμπτον, αλλά τελικά ο Ραχίμ Στέρλινγκ με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1. Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα, τις εντυπώσεις "έκλεψε" ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο τεχνικός της Σίτι, αφού αποθέωσε τους παίκτες, στη συνέχεια την... έπεσε στον Νέιθαν Ρέντμοντ, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν το ξέσπασμα του. Όπως είναι λογικό, ο Γκουαρδιόλα ερωτήθηκε για το περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, δίνοντας τη δική του εξήγηση.

"Στο τέλος πλησίασα τον Νέιθαν Ρέντμοντ για να του πω πόσο καλός ήταν. Η Σαουθάμπτον έχει μερικούς σούπερ ταλαντούχους παίκτες και ο Ρέντμοντ είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Δεν ήθελαν όμως να παίξουν, ροκάνιζαν το χρόνο από το 9ο λεπτό. Απλά ήθελα από αυτούς να παίξουν μπάλα", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Δείτε το περιστατικό:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ