PREMIER LEAGUE

Φουχς: "Οι παίκτες της Λέστερ σαν τον Αστερίξ και τον Οβελίξ"

Φουχς: "Οι παίκτες της Λέστερ σαν τον Αστερίξ και τον Οβελίξ"

Τι κοινό μπορούν να έχουν οι ήρωες των κόμικ Asterix και Obelix με την αποκάλυψη της φετινής Premier League Λέστερ; Ο Κρίστιαν Φουχς έδωσε την απάντηση μέσω συνέντευξής του στον "Guardian".

Ο κόσμος της Λέστερ (και όχι μόνο) έχει τρελαθεί με την φετινή πορεία της ομάδας του Κλάουντιο Ρανιέρι που βαδίζει ολοταχώς προς τον τίτλο, όμως σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φουχς οι παίκτες αγνοούν το τι συμβαίνει έξω από το "μικρό χωριό" και αυτός είναι ο λόγος που παραμένουν τόσο συγκεντρωμένοι εδώ και 33 αγωνιστικές.

"Ποτέ δεν είπαμε πως ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. ποτέ δεν επηρεαστήκαμε από αυτό. Πολύς κόσμος μιλούσε στο ξεκίνημα της σεζόν και προέβλεπε ότι κάποια στιγμή θα ερχόταν η κατάρρευσή μας.

Ξέρετε τι κάναμε; Όπως οι Asterix και Obelix μείναμε ασφαλείς στο μικρό χωριό μας, προσπαθήσαμε να παλέψουμε με όλους τους αντιπάλους μας εκεί έξω, δεν ακούσαμε ποτέ αυτά που έλεγε ο κόσμος και κοιτάξαμε μόνο τους εαυτούς μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αυστριακός αριστερός μπακ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Guardian", για να προσθέσει:

Φουχς: "Οι παίκτες της Λέστερ σαν τον Αστερίξ και τον Οβελίξ"

"Σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό έχει παίξει ο Κλάουντιο Ρανιέρι που μας έκανε πλύση εγκεφάλου λέγοντάς μας συνέχεια "το επομενο ματς, το επόμενο ματς, το επόμενο ματς, και αυτό απέδωσε μέχρι στιγμής.

Αυτό που θέλω τώρα είναι ένας τίτλος, για αυτό άλλωστε παίζω ποδόσφαιρο. Όταν πήγα στη Σάλκε το 2011 έπαιξα πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Ντόρτμουντ που ήταν αγώνας για το γερμανικό Super Cup και νικήσαμε. Κρατούσα το τρόπαιο και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος.

Οπότε λογικό είναι να θέλω να κατακτήσω κάτι στην καριέρα μου αλλά σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή τη φιλοσοφία έχουμε μέχρι τώρα και δεν πρόκειται να το αλλάξουμε αυτό μέχρι το φινάλε".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ