PREMIER LEAGUE

Φόβοι για επεισόδια στο Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

Φόβοι για επεισόδια στο Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ

Το Σάββατο (12/9) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Λίβερπουλ και η προχωρημένη, για τα δεδομένα της Αγγλίας, ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού προκαλεί ανησυχία και φόβο για επεισόδια.

Το μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής στην Premier League είναι αυτό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη Λίβερπουλ. Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 17.30 (ώρα Αγγλίας) και είναι η πρώτη φορά μετά το 2004 που αυτό το ματς ορίζεται τόσο αργά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, στο "Ολντ Τράφορντ" υπολογίζονται περίπου 3.000 φίλοι της Λίβερπουλ και αυτό σε συνδυασμό με το προχωρημένο της ώρας (πολλοί θα καταναλώσουν νωρίτερα αρκετή ποσότητα αλκοόλ) ανάγκασε την Αστυνομία του Μάντσεστερ να βγει μπροστά και να προειδοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί.

"Ελπίζουμε οι υποστηρικτές των δύο ομάδων να φερθούν άψογα, όπως άλλωστε έτσι ήρεμα έχουν ολοκληρωθεί τα προηγούμενα ματς της Μάντσεστερ με τη Λόβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ευχόμαστε οι οπαδοί να ευχαριστηθούν τον αγώνα. Το αλκοόλ απαγορεύεται στους γύρω δρόμους και στο γήπεδο" επισημαίνεται από την Αστυνομία του Μάντσεστερ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ