PREMIER LEAGUE

Φαν της Άρσεναλ το νέο μεγάλο απόκτημα της Τότεναμ!

Φαν της Άρσεναλ το νέο μεγάλο απόκτημα της Τότεναμ!

Ο Μουσά Σισοκό δήλωσε υπερήφανος για τη μεταγραφή του στην Τότεναμ όμως μόλις λίγους μήνες πριν δεν έκρυβε πως η ομάδα της καρδιάς του ήταν η Άρσεναλ! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έβερτον και Τότεναμ έδωσαν σκληρή "μάχη" για την απόκτηση του Μουσά Σισοκό από την Νιούκαστλ και τελικά μεγάλη κερδισμένη αναδείχτηκε η ομάδα του Βορείου Λονδίνου, αφού απέκτησε από τις "καρακάξες" τον 27χρονο Γάλλο διεθνή μέσο έναντι του ποσού των 35.000.000 ευρώ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και θέλω να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα, τώρα έχω την ευκαιρία με την Τότεναμ και ελπίζω να τα πάμε καλά στην Premier League και στο Champions League.

Έχωι πει αρκετές φορές ότι θέλω να παίξω στο Champions League και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ, για να έχω τη δυνατότητα και την ευκαιρία να παίξω φέτος", τόνισε μετά την ολοκλήρωση του deal ο Σισοκό, ο οποίος όμως ξεκινάει την καριέρα του στα "σπιρούνια" με... γκρίνια.

Αυτή προέρχεται από μερίδα οπαδών της Τότεναμ που μόνο με καλό μάτι δεν είδαν πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει ο παίκτης στο "Foot Mercato" λίγο πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον περασμένο Ιούνιο, όταν αποθέωνε τη μεγάλη αντίπαλο της Τότεναμ: την Άρσεναλ!

Φαν της Άρσεναλ το νέο μεγάλο απόκτημα της Τότεναμ!

"Η Άρσεναλ είναι μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πολύ κολακευτικό να ξέρεις ότι σε παρακολουθεί μία τέτοια ομάδα, αποδεικνύει πως είσαι ποιοτικός παίκτης.

Το ξέρουν όλοι, το έχω πει όταν ήμουν μικρός, η Άρσεναλ είναι η ομάδα της καρδιάς μου επειδή έπαιζαν σε αυτοί παλαιότερα αρκετοί Γάλλοι παίκτες όπως οι Τιερί Ανρί, Ρομπέρτ Πιρές, Σιλβέν Βιλτόρ, Πατρίκ Βιεϊρά που ήταν το είδωλό μου...

Η πανέμορφη Άρσεναλ. Θα δούμε. Δεν θα σας πω αν θα πάω στην Άρσεναλ. Αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στην εθνική Γαλλίας και στο Euro 2016", είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ