PREMIER LEAGUE

Έχασε και Φούνες Μόρι η Έβερτον

FILE- In this Jan. 15, 2017 file photo, Everton's Ramiro Funes Mori, in action during a soccer match. Everton defender is set to miss the rest of the season because of a knee injury in the latest blow to the Premier League teams defense.  (Nick Potts/ PA via AP)
FILE- In this Jan. 15, 2017 file photo, Everton's Ramiro Funes Mori, in action during a soccer match. Everton defender is set to miss the rest of the season because of a knee injury in the latest blow to the Premier League teams defense. (Nick Potts/ PA via AP) AP

Εκτός του Σέιμους Κόουλμαν, η Έβερτον έχασε στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και τον Ραμίρο Φούνες Μόρι, πριν το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Χάνει και ο Αργεντινός το υπόλοιπο της σεζόν

Καταστροφική ήταν η εβδομάδα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 για την Έβερτον, καθώς εκτός του Σέιμους Κόουλμαν, έχασε λόγω τραυματισμού και τον Ραμίρο Φούνες Μόρι.

Θυμίζουμε πως ο Κόουλμαν έσπασε το πόδι του στην αναμέτρηση της Ιρλανδίας με την Ουαλία και φυσικά θα επιστρέψει κάποια στιγμή από τη νέα σεζόν.

Ο Φούνες Μόρι τραυματίστηκε στο ματς της Αργεντινής με τη Βολιβία και συγκεκριμένα υπέστη ρήξη μηνίσκου, έτσι χάνει και αυτός το υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά τον Άσλεϊ Γουίλιαμς που έχει 28 συμμετοχές στη φετινή Premier League (σε 29 ματς), οι αμυντικοί με τις περισσότερες συμμετοχές για την Έβερτον είναι οι Κόουλμαν με 26 και Φούνες Μόρι με 23, μαζί με τον Λάιτον Μπέινς (23).

Όλα αυτά πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το Σάββατο, ενώ πρόβλημα τραυματισμού έχει και ο Τζέιμς ΜακΚάρθι από το ζέσταμα στο Ιρλανδία - Ουαλία!

Nick Potts/ PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ