PREMIER LEAGUE

Έβερτον και Κούμαν θέλουν τον Ντεπάι

Έβερτον και Κούμαν θέλουν τον Ντεπάι
2015 MANCHESTER UNITED FC

Ο Μέμφις Ντεπάι βρίσκεται στο στόχαστρο της Έβερτον, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Διαβάστε γιατί η διοίκηση του συλλόγου πιστεύει ότι τελικώς θα αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Τον Μέμφις Ντεπάι θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η Έβερτον τον προσεχή Ιανουάριο. Ο Ολλανδός δεν έχει πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, με αποτέλεσμα να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ιθύνοντες της ομάδας στηρίζουν πολλά στον προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ντεπάι στην Αϊντχόφεν. Εξέλιξη που ίσως επηρεάσει την απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 53χρονος τεχνικός ήθελε να τον εντάξει και πέρσι στην ομάδα του (σ.σ. την περισνή σεζόν βρισκόταν στον πάγκο της Σαουθάμπτον), αλλά εκείνος αποφάσισε να μεταβεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έναντι 28 εκ. ευρώ.

Μάλιστα, ο Κούμαν βρέθηκε στη χθεσινή (9/11) φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολλανδία και Βέλγιο (1-1) και παρακολούθησε τον Ντεπάι, ο οποίος αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά.

Απ' την πλευρά της, η Γιουνάιτεντ δείχνει πρόθυμη να αποδεσμεύσει τον 22χρονο μέσο, μιας και δεν αποτελεί βασική επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο. Για την ακρίβεια, στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν έχει αγωνιστεί σε έξι αναμετρήσεις.

Είναι φανερό ότι ο Ντεπάι αναζητεί ένα καινούριο ξεκίνημα, με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα γκολ. Άξιο αναφοράς είναι τα νούμερα του, έπειτα από τέσσερις σεζόν στην Αϊντχόφεν. Μέτρησε 50 γκολ σε 124 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ