PREMIER LEAGUE

Έτσι έχασε η Τσέλσι τον Ντε Μπράινε

MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 21:  Kevin De Bruyne of Manchester City celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League Group D match between Manchester City and Sevilla at Etihad Stadium on October 21, 2015 in Manchester, United Kingdom.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - OCTOBER 21: Kevin De Bruyne of Manchester City celebrates scoring his team's second goal during the UEFA Champions League Group D match between Manchester City and Sevilla at Etihad Stadium on October 21, 2015 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο scout που ανακάλυψε τον Κέβιν Ντε Μπράινε για λογαριασμό της Τσέλσι, αποκάλυψε ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν τον πίστεψε όταν του είπε ότι η αξία του 24χρονου διεθνούς Βέλγου μέσου θα δεκαπλασιαζόταν σε λίγα χρόνια.

Το Σάββατο, η Τσέλσι φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι για την 34η αγωνιστική της Premier League με τον 24χρονο διεθνή Βέλγο άσο των "πολιτών", Κέβιν Ντε Μπράινε, να αντιμετωπίζει την πρώην του ομάδα. Ο scout που τον ανακάλυψε, Πιετ ντε Βίσερ μέσω του βιβλίου του, Master Scout, υποστήριξε ότι είχε προειδοποιήσει τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τη ραγδαία αύξηση της τιμής του Κέβιν Ντε Μπράινε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ωστόσο ο Ρώσος μεγιστάνας δεν τον άκουσε.

"Ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω παρακολουθήσει είναι ο Κέβιν Ντε Μπράινε. Πριν από έξι χρόνια, ήμουν στο Βέλγιο να κοιτάξω παίκτες γιατί είχαν πολλά ταλέντα. Ειδικά στην Γκενκ, γιατί είχε καλές ακαδημίες. Είδα τον Ντε Μπράινε για πρώτη φορά. Ο Κέβιν ήταν 18 ετών. Ακόμη και τότε είχε καλή τεχνική. Σπάνια είχα δει, τέτοιο πράγμα. Ήταν ένας μεσοεπιθετικός με εκπληκτική πρώτη επαφή και άμεση αλλαγή παιχνιδιού, έκανε ανοίγματα. Για 'μένα, ήταν μια άμεση ανακάλυψη.

Έτσι έχασε η Τσέλσι τον Ντε Μπράινε

Έπρεπε να λάβω δράση, βρήκα το θάρρος και πήγα στο μεγάλο αφεντικό, Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Ρόμαν είναι ένας αληθινός οπαδός του ποδοσφαίρου, ο οποίος δεν θέλει μόνο τη νίκη, αλλά επίσης θέλει να δει καλό ποδόσφαιρο. Είδε το βίντεο, δεν είπε τίποτα και πήγε κατευθείαν στο τμήμα scouting. "Αυτός ο Ντε Μπράινε, πρέπει να έρθει", είπε. Εάν το μεγάλο αφεντικό σε παρατηρεί, είναι εκπληκτικό.

Η Τσέλσι αποφάσισε το 2012 να τον πάρει οπωσδήποτε και πλήρωσε 9.000.000 ευρώ. Ήταν πολλά λεφτά, για ένα νέο ποδοσφαιριστή, αλλά εν τω μεταξύ πολλές ομάδες τον ακολούθησαν. Είπα στον Αμπράμοβιτς ότι αυτός ο παίκτης θα κόστιζε δέκα φορές παραπάνω μετά από μερικά χρόνια και να που βγήκα αληθινός.", υποστηρίζει στο βιβλίο του, Master Scout, Πιετ ντε Βίσερ.

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε ανήκε στους "μπλε" από τη διετία 2012-2014, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Βέρντερ Βρέμης, με τη Σίτι να τον αποκτά από τη Βόλφσπουργκ, το περασμένο καλοκαίρι έναντι 69.000.000 ευρώ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ