PREMIER LEAGUE

Ετοιμάζει πρόταση-μαμούθ για τον Λουκακού η ManUtd

Ετοιμάζει πρόταση-μαμούθ για τον Λουκακού η ManUtd

Ο Ρομελού Λουκακού αποτελεί μήλον της έριδος για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, με τους "κόκκινους διαβόλους" να ετοιμάζουν πρόταση 114.000.000 ευρώ για να τον αγοράσουν από την Έβερτον.

Ο διεθνής Βέλγος στράικερ, Ρομελού Λουκακού, δεν φαίνεται να έχει διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Έβερτον, βλέποντας το... πάρτι που έχει στηθεί γύρω από το όνομά του.

Ήδη η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι, αλλά και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον θέλουν πολύ, με τους "κόκκινους διαβόλους" να έχουν τον πρώτο λόγο στην διαπραγμάτευση λόγω του ότι επίκειται επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Ο Λουκακού πέτυχε 26 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα και για την αφεντιά του η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη, σύμφωνα με την Daily Mail, να προσφέρει 114.000.000 ευρώ στα "ζαχαρωτά". Αν γίνει ένα τέτοιο deal, θα ξεπεραστεί και το ποσό που δαπανήθηκε για τον Πολ Πογκμπά.

Θυμίζουμε πως ο Μουρίνιο ήταν ο προπονητής που πούλησε τον Λουκακού στην Έβερτον, όταν ήταν προπονητής στην Τσέλσι πριν τρία χρόνια, όμως θέλει να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Όπως και να 'χει, είναι σχεδόν αδύνατον για την Έβερτον να κρατήσει στο "Goodison Park" τον Βέλγο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ