PREMIER LEAGUE

Ετοιμασίες για... ρεβεγιόν με Λίβερπουλ - Σίτι στις 19:30!

Ετοιμασίες για... ρεβεγιόν με Λίβερπουλ - Σίτι στις 19:30!

Λίγες ώρες πριν αλλάξει η χρονιά, διεξάγεται το μεγάλο ματς στο Άνφιλντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ (19:30). Ο Γιούργκεν Κλοπ υποδέχεται τον Πεπ Γκουαρδιόλα και θέλει να του... χαλάσει το τέλος του 2016.

Άλλοι θα κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για το βραδινό ρεβεγιόν στο σπίτι ή θα σιδερώνουν τα καλά τους για την επίσκεψη στο φιλικό σπίτι που θα κάνουν αλλαγή χρονιάς ή για κάπου έξω. Για τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Πεπ Γκουαρδιόλα εκείνη η μέρα θα σημαίνει... πόλεμος στο χορτάρι του "Άνφιλντ".

Ναι, στις 31 Δεκεμβρίου στις 19:30 ώρα Ελλάδας (17:30 στην Αγγλία) η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για το αγγλικό πρωτάθλημα στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο Νησί δεν σταματούν ποτέ, είναι γνωστό αυτό. Έτσι το έφερε, λοιπόν, να αλλάζει ο χρόνος με ένα μεγάλο ντέρμπι και μια κόντρα δυο εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη.

Δεν το συζητάμε ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα στις εξέδρες, ενώ δεδομένα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα εκατομμύρια φίλαθλοι σε όλο τον πλανήτη. Καλά τα ρεβεγιόν και οι γιορτές, αλλά μιλάμε για την απόλυτη ματσάρα που δεν χάνεται με τίποτα. Υπάρχει χρόνος για ετοιμασίες μετά. Εκείνη την ώρα έχει διάλειμμα για Λίβερπουλ - Σίτι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ