PREMIER LEAGUE

Έσπασε την κατάρα ο Κέιν

Έσπασε την κατάρα ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν έσπασε πέρυσι όλα κοντέρ σκοράροντας 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις όμως φέτος χρειάστηκε να περάσουν 748 αγωνιστικά λεπτά για να πανηγυρίσει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τότεναμ!

Η κατάρα έσπασε τέλος... Ο Χάρι Κέιν παρέμενε άσφαιρος στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League όμως η έβδομη ήταν και η τυχερή για τον Άγγλο διεθνή φορ καθώς πέτυχε το τρίτο γκολ της Τότεναμ στο θρίαμβο με 4-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι και πανηγύρισε έτσι το πρώτο του του φετινό μετά από 748 αγωνιστικά λεπτά!

Έσπασε την κατάρα ο Κέιν

Το εντυπωσιακό με τον σέντερ φορ της Τότεναμ είναι πως πέρυσι που έκανε το "μπαμ" στο αγγλικό ποδόσφαιρο σταμάτησε στα 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα 21 σημειώθηκαν στην Premier League, ενώ είχε χρειαστεί μόλις 79 δευτερόλεπτα για να βρει δίχτυα στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας!

Έσπασε την κατάρα ο Κέιν

Το περασμένο καλοκαίρι πάντως δεν είχε καταφέρει να σκοράρει στο Εuro U21 στο οποίο πήρε μέρος με τα "λιοντάρια" ενώ το γεγονός πως δεν είχε σκοράρει μέχρι το Σάββατο επηρεάσει σημαντικά τα "σπιρούνια" που μετρούσαν μόνο 2 νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ