PREMIER LEAGUE

Ερίζουν τρεις για Ντράξλερ στην Αγγλία

Ερίζουν τρεις για Ντράξλερ στην Αγγλία

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ είναι προς πώληση από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ να παλεύουν για την απόκτησή του.

Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι προ των πυλών και η γαλλική ομάδα πρέπει να πουλήσει, αν θέλει να είναι εντάξει με το FFP. Είναι δεδομένο πως θα φύγουν αρκετοί παίκτες, αλλιώς το μπάτζετ "εκτοξεύεται" και ο Γιούλιαν Ντράξλερ είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου. Πωλείται με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή της ομάδας, Ουνάι Έμερι.

Ο Ντράξλερ πάντως παραμένει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με πολύ καλό όνομα και δεν θα δυσκολευτεί να βρει νέα "στέγη". Υπάρχουν ομάδες που παλεύουν να τον κάνουν δικό τους και ήδη στο Νησί γίνεται ένας μικρός χαμός, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ να παλεύουν για την απόκτησή του.

Ο 23χρονος εξτρέμ, που δεν στέριωσε στο Παρί, αφού πήγε εκεί μόλις επτά μήνες πριν, δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League. Αν μη τι άλλο, σε σχέση με το Σαμπιονά, είναι αναβάθμιση για τον ίδιο...

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ψάχνει εξτρέμ, αφού δεν κατάφερε να πάρει τον Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος μένει στην Ίντερ και μάλιστα υπογράφει νέο συμβόλαιο ως το 2021 με σχεδόν διπλασιασμό των αποδοχών του, ενώ ο παίκτης αρέσει πολύ τόσο στον Γιούργκεν Κλοπ όσο και στον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Ντράξλερ τους επτά μήνες στην Παρί πρόλαβε σε 25 αγώνες να σημειώσει 10 γκολ και να μετρήσει 3 ασίστ, ενώ δύσκολα η μετεγγραφή του θα κοστίσει λιγότερα από 35.000.000 ευρώ. Όπως και να 'χει, οι επόμενες ημέρες είναι κομβικές για το μέλλον του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ