PREMIER LEAGUE

Εποφθαλμιά τους Μουρίνιο, Βενγκέρ ο Γκουαρδιόλα

Εποφθαλμιά τους Μουρίνιο, Βενγκέρ ο Γκουαρδιόλα

Η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται το ακλόνητο φαβορί για την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά το ρεπορτάζ της Sportsmail παρουσιάζει μία διαφορετική αγγλική εκδοχή για το μέλλον του Καταλανού προπονητή.

Στο τέλος της σεζόν, το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Μπάγερν Μονάχου ολοκληρώνεται και παρά τις προθέσεις των Βαυαρών διοικούντων να το ανανεώσουν, μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Αντίθετα, τα αγγλικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο Καταλανός προπονητής θα βρει δουλειά στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να τον προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία, όμως η ιστοσελίδα Sportsmail θέτει το επαγγελματικό μέλλον του Γκουαρδιόλα σε νέα βάση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Γκουαρδιόλα προτιμά να μετακομίσει στο Λονδίνο και δεν συγκινείται από το Μάντσεστερ.

Όπου Λονδίνο, σημαίνει Τσέλσι ή Αρσενάλ... Διότι να αναλάβει ο Γκουαρδιόλα τη Γουέστ Χαμ ή τη Φούλαμ, είναι λίγο δύσκολο... Οπότε, μάλλον πρέπει να αισθάνονται άβολα ο Ζοσέ Μουρινιο και ο Αρσέν Βενγκέρ, μην τυχόν βρεθούν άνεργοι!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ