PREMIER LEAGUE

Επίθεση Ποτσετίνο σε Τσάβι

Tottenham Hotspur's head coach Mauricio Pochettino stands with his arms folded with Chelsea's manager Antonio Conte watching at left during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 22, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham Hotspur's head coach Mauricio Pochettino stands with his arms folded with Chelsea's manager Antonio Conte watching at left during the English FA Cup semifinal soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 22, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εξαπέλυσε αιφνίδια επίθεση προς τον Τσάβι Ερνάντεθ, επικαλούμενος απόπειρα αποπροσανατολισμού της Τότεναμ από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, για χάρη της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρδιόλα!

Την Τρίτη (25/04) ο Τσάβι Ερνάντεθ υποστήριξε ότι ο Ντέλε Άλι της Τότεναμ είναι μεταγραφικός στόχος του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, δήλωση η οποία όχι απλώς δεν άρεσε στον προπονητή των "πετεινών", Μαουρίσιο Ποτσετίνο, αλλά την εξέλαβε και ως στοχευμένη απόπειρα αποπροσανατολισμού για την ομάδα του!

Μεταξύ άλλων, ο Τσάβι είπε: "Μίλησα με τον Πεπ και ξέρω ότι πιστεύει πως είναι πολύ σημαντικό για τη Σίτι να πάρει Άγγλους παίκτες. Τεχνικά, ο Ντέλε Άλι είναι ο παίκτης που του αρέσει, θα προσαρμοζόταν τέλεια στο στιλ παιχνιδιού του. Είναι δύσκολο να φανταστώ την Τότεναμ να τον αφήνει να φεύγει, έστω κι αν η Σίτι έχει υψηλές οικονομικές δυνατότητες".

Ακολούθησε η απάντηση του Αργεντινού προπονητή, ο οποίος χαρακτήρισε εχθρό του τον πρώην μέσο της Μπαρτσελόνα και τόνισε την πιθανότητα να... δουλεύει για χάρη του Πεπ Γκουαρδιόλα: "Ο Τσάβι βρίσκεται σε μια περίοδο κατά την οποία αγαπά το να μιλάει. Ήταν παίκτης της Μπαρτσελόνα, είναι εχθρός μου. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Προσπάθησε να καταστρέψει την συγκέντρωσή μας, επειδή με μισεί, επειδή υποστηρίζει την Μπαρτσελόνα".

"Έπαιξα μαζί του πολύ και όταν ήμουν προπονητής στην Εσπανιόλ. Χθες, ο Ανρί ήταν εδώ και θυμηθήκαμε το παιχνίδι που ο Τσάβι προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή. Έπεσε, δεν ήταν πέναλτι, αλλά ο Ιμπραχίμοβιτς σκόραρε για την Μπάρτσελόνα και κέρδισαν το παιχνίδι".

"Αυτός που μάρκαρε, ήταν ο Ραούλ Μπαένα, ο Τσάβι έπεσε και είπε 'πέναλτι'. Έδωσαν πέναλτι. Μετά, στο βίντεο, ήταν πολύ αστείο γιατί κανείς δεν τον άγγιξε και όλα τα ΜΜΕ έλεγαν ότι ήταν. Ελάτε τώρα... Πηγαίνει από ψέμα σε ψέμα. Δεν ξέρω έχει πει, αλλά μήπως δουλεύει για τη Μάντσεστερ Σίτι; Θέλει να βοηθήσει τον Γκουαρδιόλα και τον Κομπανί".

Ο Ποτσετίνο έχει δηλώσει ανοιχτά πως είναι φίλος της άλλης καταλανικής ομάδας, της Εσπανιόλ, στην οποία έχει διατελέσει παίκτης και προπονητής. Μάλιστα, λόγω αυτού, έχει τονίσει πως ουδέποτε θα καθόταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, αν και οι "μπλαουγκράνα" έδειξαν ένα αμυδρό ενδιαφέρον στο πρόσφατο παρελθόν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ