PREMIER LEAGUE

Επίσημο: Τέλος απ' τη Χαλ ο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP) AP

Η Χαλ Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε να αποχωρήσει απ' το σύλλογο, παρά το γεγονός πως του προτάθηκε να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Χαλ αναμένεται να αποτελέσει ο Μάρκο Σίλβα τις προσεχείς ημέρες ακόμη και ώρες. Η αγγλική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε να αποχωρήσει απ' το σύλλογο, παρά το γεγονός πως του προτάθηκε να ακολουθήσει τις "τίγρεις" στην Championship.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού είχε προϊδεάσει τους Βρετανούς δημοσιογράφους για την απόφασή του, κατά τη διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου την περασμένη Δευτέρα (22/05). Πλέον, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

Ο Πορτογάλος είχε αναλάβει την αγγλική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, υπογράφοντας για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο. Παρότι η Χαλ δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, το έργο του Πορτογάλου εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως όχι μόνο απ' τους διοικούντες τις "τίγρεις", αλλά κι από άλλες αγγλικές ομάδες.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Independent" ο 39χρονος τεχνικός θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Σαμ Άλαρνταϊς στην τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας. Βέβαια, οι Λονδρέζοι δεν τρέχουν μόνοι τους, αφού θερμό ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο έχουν δείξει κι οι Γουότφορντ, Σαουθάμπτον.

Η ανακοίνωση της Χαλ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ