PREMIER LEAGUE

Επίσημα στη Νιούκαστλ ο Μπενίτεθ

Επίσημα στη Νιούκαστλ ο Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι κι επίσημα προπονητής της Νιούκαστλ, αντικαθιστώντας τον Στιβ ΜακΚλάρεν κι επιστρέφοντας στους πάγκους μετά από δύο μήνες.

Την τρίτη του διαφορετική ομάδα στην Premier League θα προπονήσει ο Ράφα Μπενίτεθ - μετά τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι - ων κι επίσημα τεχνικός της Νιούκαστλ.

Ο προαναγγελθείς γάμος μεταξύ των δύο πλευρών καθυστέρησε λίγες ώρες, όσες και η επίσημη απομάκρυνση του Στιβ ΜακΚλάρεν από τον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Ο 55χρονος Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους μετά από 2 μήνες (σχεδόν), καθώς είχε απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, στις 4 Γενάρη του τρέχοντος έτους.

Ο Μπενίτεθ έχει κατακτήσει δύο ισπανικά πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο UEFA με τη Βαλένθια, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Κομιούνιτι Σιλντ, ένα Champions League, κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερκαπ με τη Λίβερπουλ, ένα ιταλικό Σούπερκαπ κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Ίντερ, ένα Europa League με την Τσέλσι, ένα Κύπελλο Ιταλίας κι ένα Σούπερ Καπ της γειτονικής χώρας με τη Νάπολι.

Η Νιούκαστλ μετά από 29 αγωνιστικές είναι στην προτελευταία θέση της Premier League έχοντας 24 βαθμούς και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό. Την αποφυγή αυτού, καλείται να αναλάβει ο Ράφα Μπενίτεθ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ