PREMIER LEAGUE

Επική ατάκα του Ρανιέρι για τις πιθανότητες της Λέστερ για το repeat

Επική ατάκα του Ρανιέρι για τις πιθανότητες της Λέστερ για το repeat

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι παρουσιάζεται αρκετά ρεαλιστικός για τις πιθανότητες που έχει η Λέστερ να κάνει το repeat στην Premier League και το εξέφρασε με μια επική ατάκα που περιλαμβάνει και... ΕΤ.

Σύμφωνα με τον Κλάουντιο Ρανιέρι, οι πιθανότητες να καταφέρει η Λέστερ να επαναλάβει τον περσινό της άθλο είναι απειροελάχιστες. Μάλιστα, θέλησε να κάνει και χιούμορ ο Ιταλός προπονητής, δείχνοντας να πατάει στο έδαφος και να μην ονειροπολεί.

"Υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες να προσγειωθεί ο ΕΤ στο Πικαντίλι Σίρκους, από το να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τα πρωτεία μας στο πρωτάθλημα", ανέφερε ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής μας ομάδας.

Βέβαια, μπορεί να θέλει να "παίξει" και με το μυαλό των αντιπάλων του. Γνωστή τακτική αυτή, όμως αντικειμενικά φαντάζει απίστευτα δύσκολο το να καταφέρουν οι "αλεπούδες" να πάρουν ξανά το πρωτάθλημα, καθώς φέτος υπάρχει και το Champions League.

Παράλληλα, ανέφερε πως "πέρυσι κάναμε κάτι απίστευτο, αλλά φέτος οι μεγάλες ομάδες θα είναι δυνατές. Είμαι περίεργος να δω τι θα κάνουμε. Ας εξασφαλίσουμε τους 40 βαθμούς και βλέπουμε μετά",

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ