PREMIER LEAGUE

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου

Μία σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε την Πέμπτη η Έβερτον καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου με κανονική μεταγραφή.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του με τη μπλε φανέλα τη σεζόν 2013-14 όπου αγωνίστηκε ως δανεικός από τη Μπαρτσελόνα (25 συμμετοχές στην Premier League και 3 γκολ), ο Ζεράρ Ντεουλοφέου επιστρέφει στο "Goodison Park" αλλά αυτή τη φορά για να... μείνει.

Η Έβερτον συμφώνησε με τους πρωταθλητές Ευρώπης έναντι του ποσού των 6.000.000 ευρώ και έτσι ο 21χρονος Ισπανός winger θα ανήκει στο δυναμικό της από την 1η Ιουλίου, με τον παίκτη να βάζει μάλιστα την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2018 και τα "ζαχαρωτά" να έχουν δικαίωμα επέκτασης της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο.

Στο συμβόλαιο που υπογράφηκε μεταξύ όλων των εμπλεκομένων πλευρών υπάρχει όρος που επιτρέπει στη Μπαρτσελόνα να τον ξαναπάρει με ένα συγκεκριμένο ποσό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια ενώ οι "μπλαουγκράνα" έχουν το δικαίωμα της πρώτης άρνησης εάν η Έβερτον αποφασίσει να τον πουλήσει.

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου
© PA

"Ο Ζεράρ δεν χρειάζεται την παραμικρή σύσταση για όσους βρίσκονται στην Έβερτον καθώς όλοι γνωρίζουμε το εκπληκτικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Τον γνωρίσαμε πολύ καλά από την περίοδο του δανεισμού του και είδαμε ότι δεν είναι μόνο ταλαντούχος παίκτης αλλά και σπουδαίος χαρακτήρας.

Θα αποτελέσει μία φανταστική προσθήκη για το σύλλογο μας", τόνισε ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

"Είμαι πίσω! Μία φορά μπλε, για πάντα μπλε!", έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o Ντεουλοφέου ο νεαρός άσος.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ