PREMIER LEAGUE

Ενίσχυση με Φούνες Μόρι για Έβερτον

Ενίσχυση με Φούνες Μόρι για Έβερτον

Η Έβερτον προχώρησε σε δυνατό "χτύπημα" την τελευταία ημέρα των μεταγραφών καθώς υπέγραψε πεντατές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Φούνες Μόρι της Ρίβερ Πλέιτ.

Μετά τους Κλέβερλι, Ντεουλοφέου, Ροντρίγκες, Χόλγκεϊτ και Ενέν η Έβερτον προχώρησε στην έκτη προσθήκη της για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αποκτώντας τον 24χρονο Αργεντινό κέντρικό αμυντικό Φούνες Μόρι.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών με την ομάδα του Λίβερπουλ ενώ όπως έκαναν γνωστό τα "ζαχαρωτά" το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται σε 9.500.000 λίρες.

Ενίσχυση με Φούνες Μόρι για Έβερτον

"Θα δίνω το 100% κάθε φορά που θα βγαίνω στο γήπεδο για να παίζω για την Έβερτον. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον τους δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Ξέρω ότι είναι ένας ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία και πολλοί καλοί παίκτες έχουν έρθει εδώ.

Ενίσχυση με Φούνες Μόρι για Έβερτον

Είδα ότι οι άνθρωποι στο Goodison Park (σ.σ. παρακολούθησε από τις εξέδρες το ματς της 23ης Αυγούστου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι) ήταν σαν μία οικογένεια.

Όλοι τους επευφημούσαν τους παίκτες και είναι προφανές πως αυτή η ατμόσφαιρα μου αρέσει", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου ο Φούνες Μόρι, οποίος μετρούσε πάνω από 100 συμμετοχές με τη Ρίβερ Πλέιτ από το 2011 και μετά κα ο οποίος προέρχεται από την κατάκτηση του Copa Libertadores με τους "εκατομμυριούχους".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ