PREMIER LEAGUE

Ελαμπντελαουί: "Πολλά εξαρτώνται από το πού θα βρίσκεται του χρόνου η Χαλ"

Arsenal's Mezut Ozil, right, competes for the ball with Hull City's Omar Elabdellaoui during the English Premier League soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates Stadium in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Mezut Ozil, right, competes for the ball with Hull City's Omar Elabdellaoui during the English Premier League soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates Stadium in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ της Νορβηγίας, στην οποία αναφέρθηκε στο μέλλον του, στον τραυματισμό του και στον Μάρκο Σίλβα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Νορβηγίας, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί διευκρίνισε το βασικό παράγοντα που θα κρίνει το μέλλον του, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.

"Είναι αδύνατον να πω τι πρόκειται να συμβεί αυτή τη στιγμή. Πολλά εξαρτώνται από το τι θα συμβεί με τη Χαλ, αλλά δεν καταναλώνω ενέργεια σε αυτό τώρα. Αν παραμείνουμε (σ.σ. στην Premier League) , κάτι το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε, τότε υπάρχει οψιόν για να παραμείνω. Αν όχι, τότε έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό", ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του 25χρονου στο " Nettavisen".

Για τον τραυματισμό του, είπε: "Συνέβη χωρίς καμία προειδοποίηση. Έτρεξα ήρεμα και ξαφνικά ένιωσα την πλάτη που να με προδίδει εξ ολοκλήρου. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Ήμουν τόσο τρομαγμένος και αυτό ήταν ένα είδος σοκ. Ένας από τους δίσκους στη βάση της μέσης είχε γλιστρήσει, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν πειράχθηκε κάποιο νεύρο.

Επιπροσθέτως, πλέον είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με την αρχή, αλλά είναι τέτοιο το είδος του τραυματισμού που δεν σου επιτρέπει να βιαστείς να επιστρέψεις, γιατί υπάρχει ρίσκο να το πάθεις ξανά. Είχα και πριν κάποια χρόνια προβλήματα τραυματισμών. Είχα υποστεί διάφορες ζημιές. Επανήλθα και είχα μερικές σεζόν χωρίς κανένα σοβαρό τραυματισμό. Και τα πήγα καλά".

Για τον Μάρκο Σίλβα: "Με έφερε εδώ και τα έχει πάει πολύ καλά. Προφανώς είναι αρκετά καλός για πολλές ομάδες. Έτσι νομίζω. Το που θα είναι τη νέα σεζόν θα επηρεάσει και εμένα. Την ίδια στιγμή, τα έχω πάει πολύ καλά, οπότε ίσως σύντομα ανοίξουν πόρτες για ευκαιρίες και αλλού, εκτός από τη Χαλ και τον Ολυμπιακό".

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ