PREMIER LEAGUE

Εξηγήσεις στην Γουέστ Μπρομ για τον Ιντέγιε

Εξηγήσεις στην Γουέστ Μπρομ για τον Ιντέγιε
Ιντέγιε

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρομ έδωσε... εξηγήσεις για την αποτυχημένη μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγιε στην ομάδα του.

Στις 18 Ιουλίου του 2014 η Γουέστ Μπρομ ανακοίνωσε την απόκτηση του 25άχρονου επιθετικού Μπράουν Ιντέγιε από την Ντιναμό Κιέβου. Αυτή η μεταγραφή ήταν η ακριβότερη στην ιστορία του συλλόγου, αφού έφτασε τα 13.5 εκ. ευρώ.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Ιντέγιε αποχώρησε από τον σύλλογο (χωρίς να έχει γίνει γνωστό το καθεστώς και το ποσό) και πήγε στον Ολυμπιακό.

Μιλώντας για τη μεταγραφή του Νιγηριανού, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γουέστ Μπρομ, Ρίτσαρντ Γκάρλικ, εξήγησε τι είχε συμβεί εκείνη την περίοδο και πως αποκτήθηκε ο παίκτης.

"Μας τον πρότειναν. Η λίστα μας περιλάμβανε τρεις επιθετικούς και ο Ιντέγιε βρισκόταν μέσα σε αυτούς. Δυστυχώς συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Ο νέος μας προπονητής δεν τον γνώριζε καθόλου οπότε ήταν ευθύνη του τμήματος σκάουτινγκ. Ο Άλαν (Έρβιν) ήταν νέος και δεν είχε το χρόνο να κοιτάξει, έτσι απλά το αποδέχθηκε. Δεν ήταν ουρανοκατέβατος όμως ο παίκτης", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Αυτές ήταν οι προτάσεις των ειδικών. Υπήρχαν εκθέσεις, τον τσεκάραμε αρκετές φορές εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν ότι δεν τον ξέραμε. Βέβαια το ιδανικό είναι να ερχόταν με κοινή αποδοχή. Σκόραρε αρκετά και τα βίντεο που είδαμε ήταν εντυπωσιακά, ενώ είναι εξαιρετικός χαρακτήρας".

Να σημειώσουμε πως ο Ιντέγιε ήταν επιλογή και του Πέπε Μελ, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε από την Γουέστ Μπρομ και τη θέση του ανέλαβε ο Άλαν Έρβιν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ