PREMIER LEAGUE

Έξαλλος στην αλλαγή του ο Ρούνεϊ

Everton's Wayne Rooney gestures during the English Premier League soccer match between Everton F.C and Huddersfield Town at Goodison Park,Liverpool, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Dave Howarth/PA via AP)
Everton's Wayne Rooney gestures during the English Premier League soccer match between Everton F.C and Huddersfield Town at Goodison Park,Liverpool, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Dave Howarth/PA via AP) AP

Στο 57ο λεπτό του ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο "Goodison Park" ο Γουέιν Ρούνεϊ άφησε τη θέση του στον Ιντρισά Γκουέιγ και φανερά ενοχλημένος κατευθύνθηκε στον πάγκο όπου άρχισε τα... γαλλικά.

Έβερτον και Λίβερπουλ αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως τέρματα στο "Goodison Park", για την 33η αγωνιστική της Premier League.

Στο 57ο λεπτό του ντέρμπι ο Σαμ Αλαρντάις πραγματοποίησε την πρώτη αλλαγή για τα "ζαχαρωτά", αποφασίζοντας να περάσει στον αγώνα τον Ιντρισά Γκουέιγ αντί του Γουέιν Ρούνεϊ.

Η απόφαση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον έμπειρο μέσο των "ζαχαρωτών", που φτάνοντας στο σημείο της αλλαγής έδωσε το χέρι του στον συμπαίκτη του αλλά σνόμπαρε τον προπονητή του.

Άρπαξε τσαντισμένος το μπουφάν που του έδωσε ο φροντιστής και κατευθύνθηκε στον πάγκο, όπου φώναξε "f@cking bullshit" εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν συνέχισε στο ματς.

Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι που ο Άλαρνταϊς κάνει αλλαγή τον Ρούνεϊ στο ίδιο χρονικό σημείο. Ο Άγγλος τεχνικός ρωτήθηκε σχετικά μετά το τέλος της αναμέτρησης και υπεραμύνθηκε της επιλογής του να βγάλει τον Ρούνεϊ από το ματς.

"Όσο καλός κι αν είναι και όσο καλός κι αν ήταν στο παιχνίδι, χρειαζόμασταν φρέσκα πόδια. Κανείς δεν είναι τόσο μεγάλος, ώστε να μην γίνεται αλλαγή. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις", τόνισε χαρακτηριστικά ο "Big Sam".

Dave Howarth/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ