PREMIER LEAGUE

Έξαλλοι στην Τότεναμ με τη "Marca" για τον χαρακτηρισμό "hated"

Tottenham's Harry Kane, centre, and Tottenham's Dele Alli, left, look dejected after a missed chance during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and AFC Bournemouth at Wembley stadium in London, Saturday Oct. 14, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Τότεναμ (AP Photo/Tim Ireland) AP

Η Marca χαρακτήρισε αντιπαθητική ομάδα την Τότεναμ λόγω των εβραϊκών ριζών της, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των "Σπερς", οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για λανθασμένο και εντελώς δυσάρεστο κείμενο.

Η Τότεναμ απάντησε στη Marca με αφορμή το αφιέρωμα της ισπανικής εφημερίδας για τη λονδρέζικη ομάδα, με αφορμή τη "μονομαχία" των δύο την Τρίτη (17/10) για το Champions League. Οι Ισπανοί ανέφεραν στο θέμα τους ότι οι Βρετανοί είναι ομάδα σε βάρος της οποίας υπάρχει μίσος λόγω εβραϊκών ριζών.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Οι εβραϊκές τους ρίζες είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει αντιπαθητική ομάδα από τους αντίπαλους οπαδούς. Από το ξεκίνημά της, η ομάδα αυτή έχει αδιάψευστη σύνδεση με την εβραϊκή κοινότητα. Ο τωρινός ιδιοκτήτης και ο πρόεδρος, οι Joe Lewis και Daniel Levy, είναι Εβραίοι".

Η Τότεναμ απάντησε με ανακοίνωση στο δημοσίευμα της Marca: "Είμαστε έκπληκτοι που η Marca, η οποία παρουσιάζεται ως πηγή επαγγελματικής δημοσιογραφίας, μπήκε στη διαδικασία να δημοσιεύσει ένα τέτοιο κείμενο, το οποίο είναι λανθασμένο και εντελώς δυσάρεστο".

(AP Photo/Tim Ireland)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ