PREMIER LEAGUE

Εγκώμια Ρανιέρι για τους παίκτες της Λέστερ

Εγκώμια Ρανιέρι για τους παίκτες της Λέστερ

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά το 1-1 της Λέστερ με την Τότεναμ, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του έδειξαν μαχητικό πνεύμα.

Αυτή τη φορά δεν πήρε το "τρίποντο" όπως είχε κάνει στις δύο πρώτες αγωνιστικές με Σάντερλαντ (4-2) και Γουέστ Χαμ (2-1) όμως με το 1-1 κόντρα στην Τότεναμ στο "King Power Stadium" η Λέστερ κατάφερε να κρατήσει το αήττητο και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε παρά να αφήσει μία γλυκιά γεύση στον Κλάουντιο Ρανιέρι στο φινάλε.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 81' με τον Αλί και χρειάστηκε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα για να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μαχρέζ.

"Νομίζω ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία με την Τότεναμ. Ήθελα να δω τη διαφορά ανάμεσα σε εμάς και σε μία ομάδα που χτίζεται για να βγει στο Champions League καθώς η Τότεναμ έχει πάρει το εισιτήριο για το Europa League πέντε φορές τα τελευταία έξι χρόνια.

Η ποιότητα των παικτών της Τότεναμ είναι πολύ υψηλή", τόνισε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, και πρόσθεσε αναφορικά με το ματς:

Εγκώμια Ρανιέρι για τους παίκτες της Λέστερ

"Νομίζω ότι ο καιρός δεν μας βοήθησε επειδή έχουμε διαφορετικές αρετές σε σύγκριση με αυτές της Τότεναμ. Όμως η ισοπαλία ήταν δίκαιη: είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες όπως και εμείς.

Εκτιμώ πολύ το πνεύμα της ομάδας όταν δεχτήκαμε γκολ. Παίξαμε πολύ καλά από άποψη τακτικής και είμαι πολύ ικανοποιημένος".

Σημειώνεται πως για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Ρανιέρι παρέταξε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, διαψεύδοντας ουσιαστικά το προσωνύμιο "Tinkerman" που του είχαν προσάψει οι Άγγλοι δημοσιογράφοι από την προηγούμενη θητεία του στο Νησί όταν και έκανε πολλές αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ