PREMIER LEAGUE

Έφυγε ο πρώτος, επόμενος ο Μαυρίας

Έφυγε ο πρώτος, επόμενος ο Μαυρίας

Η διοίκηση της Σάντερλαντ εντείνει τις ενέργειες της για την παραχώρηση των παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται, με τον Χάρη Μαυρία να έχει τοποθετηθεί στην κορυφή της λίστας.

Ο πρώτος από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ντικ Άντβοκαατ, ο εξτρέμ Γουίλ Μπάκλεϊ, αποχώρησε από τη Σάντερλαντ και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λιντς. Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή (2/10) και ο Μπάκλεϊ θα ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της Λιντς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Μπίρμιγχαμ Σίτι στο Έλαντ Ρόουντ.

Ο Ντικ Άντβοκαατ ευελπιστεί ότι θα ακολουθήσουν και ο Χάρης Μαυρίας και οι Λίαμ Μπριντκάτ και Βαλεντίν Ρομπέρζ. "Ο Μπάκλεϊ έφυγε. Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και με άλλους. Όπως έχω πει στο παρελθόν, εγώ θα ήθελα να παίζω εάν ήμουν στη θέση τους" ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής.

Ακόμα, η ιστοσελίδα Sunderland Echo υποστηρίζει ότι η Σάντερλαντ έχει επαφές με ελληνική ομάδα για τον Μαυρία, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία για την παραχώρηση του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Δεν διευκρινίζεται εάν είναι ο Παναθηναϊκός, ωστόσο δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον άλλη ομάδα.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ