PREMIER LEAGUE

Έδιωξαν τον Μιραλάς από την προπόνηση της Έβερτον

Arsenal's Gabriel Paulista, left, competes for the ball with Everton's Kevin Mirallas during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Arsenal's Gabriel Paulista, left, competes for the ball with Everton's Kevin Mirallas during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at The Emirates stadium in London, Sunday May 21, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Άνσγουορθ, έδιωξε τον Κέβιν Μιραλάς από την προπόνηση λόγω αδιαφορίας, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μόργκαν Σνιντερλέν. Βαρύ το κλίμα για τον διεθνή Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Αδειάζει η κλεψύδρα του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, αφού το περιστατικό που συνέβη στην προπόνηση του Σαββάτου και έφερε στο φως της δημοσιότητας το "Sky Sports", είναι ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει και το οποίο μόνο καλό δεν θεωρείται.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Άνσγουορθ έδιωξε τον Βέλγο μεσοεπιθετικό από την προπόνηση λόγω αδιαφορίας, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Μόργκαν Σνιντερλέν. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής και το πιθανότερο είναι να μπουν στο... ψυγείο μέχρι τον Ιανουάριο και μετά να παραχωρηθούν.

Ο Μιραλάς δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο στα "ζαχαρωτά", θέλει να αποχωρήσει και το καλοκαίρι επιθυμούσε διακαώς να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Το "φώναζε" με τα λεγόμενά του και με την στάση του όσο οι Πειραιώτες προσπαθούσαν να τον φέρουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Βέλγος τον περασμένο Μάιο είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Έβερτον για άλλα τρία χρόνια, όμως είναι δεδομένο πως δεν θα τα εξαντλήσει. Το τέλος του είναι προδιαγεγραμμένο και μένει να δούμε που θα συνεχίσει την καριέρα του από τον χειμώνα και έπειτα.

"Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για μένα, αλλά στη ζωή υπάρχουν πράγματα πιο σοβαρά από την προσωπική μου κατάσταση", έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά το σαββατιάτικο περιστατικό.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ