PREMIER LEAGUE

Δωρεάν ινδικό σε 1.000 οπαδούς της Λέστερ

Δωρεάν ινδικό σε 1.000 οπαδούς της Λέστερ

Ιδιοκτήτης εστιατορίου με ινδικό φαγητό, υποσχέθηκε 1.000 δωρεάν μερίδες φαγητού σε κατόχους διαρκείας της Λέστερ, εφόσον κατακτηθεί ο τίτλος της Premier League!

Η προοπτική κατάκτησης της Premier League από τη Λέστερ έχει τρελάνει τους περισσότερους φιλάθλους ανά την υφήλιο, αφού συνιστά ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι... Επίσης, τρελαμένοι είναι οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι βιώνουν αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία...

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας ιδιοκτήτης ινδικού εστιατορίου εξέφρασε τη διάθεση να μοιράσει δωρεάν 1.000 μερίδες φαγητού σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αμέσως μόλις κατακτηθεί μαθηματικά ο τίτλος!

Για να απολαύσει κάποιος το μενού, αρκεί να δείξει την κάρτα του, αν και υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα... Τα γεύματα είναι μόνο 1.000, ενώ οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν μόνιμη θέση στις εξέδρες είναι 23.000! Αλλά, εάν τους ταΐσει όλους, μάλλον το εστιατόριο του θα φαλιρίσει!

Όσο για το μενού; Αυτό περιλαμβάνει τίκα μασάλα, κοτόπουλο ταντούρι, ταμαρίντ με πιλάφι, πικάντικα σαμόσαςίκα μασάλα, κοτόπουλο ταντούρι, ταμαρίντ με πιλάφι, πικάντικα σαμόσας!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ