PREMIER LEAGUE

Δοκιμάζεται στην Κρίσταλ Πάλας ο Κυριαζής

Δοκιμάζεται στην Κρίσταλ Πάλας ο Κυριαζής

Ο νεαρός επιθετικός, Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος απ' την ΑΕΚ, συμμετέχει στις προπονήσεις της Κρίσταλ Πάλας κι αν ικανοποιήσει με την απόδοσή του είναι πιθανό να αποκτηθεί απ' την αγγλική ομάδα.

Το... αγγλικό όνειρο κυνηγάει ο Αντώνης Κυριαζής. Ο 20χρονος επιθετικός, που πριν από λίγες ημέρες έλυσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ, δοκιμάζεται απ' την Κρίσταλ Πάλας.

Την αποκάλυψη έκανε το βρετανικό σάιτ " croydonadvertiser.co.uk", το οποίο ασχολείται με θέματα που αφορούν τους Λονδρέζους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο Έλληνας στράικερ άφησε θετικές εντυπώσεις στον φιλικό αγώνα της αγγλικής ομάδας με την Μέρτστχαμ, χάνοντας και μία καλή ευκαιρία για γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυριαζής δοκιμάζεται από αγγλική ομάδα, αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί το 2015, όταν πέρασε απ' τις... ακτίνες των ανθρώπων της Μίντλεσμπρο, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία.

Μάλιστα, τότε, οι διοικούντες την αγγλική ομάδα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τα τροφεία στην ΑΕΚ, τα οποία άγγιζαν τα 180.000 ευρώ. Τελικά, όμως, οι "κιτρινόμαυροι" κατάφεραν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Ωστόσο, δύο χρονιά αργότερα αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο...

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ