PREMIER LEAGUE

Διαδικτυακή επίθεση οπαδών της Γουότφορντ στον Χολέμπας

KINGSTON UPON THAMES, ENGLAND - JULY 11:  Jose Holebas of Watford in action during the Pre Season Friendly match between AFC Wimbledon and Watford at The Cherry Red Records Stadium on July 11, 2015 in Kingston upon Thames, England.  (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
Χολέμπας-Γουότφορντ GETTY IMAGES

Ο Χοσέ Χολέμπας έγινε αλλαγή και έκανε καθυστερήσεις την ώρα που η Γουότφορντ έψαχνε γκολ, με συνέπεια οι φίλαθλοί της να εξαγριωθούν και να αντιδράσουν με διάφορα μηνύματα στο twitter.

Ο Χοσέ Χολέμπας βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής από τους φιλάθλους της Γουότφορντ, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Premier League με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο στο "Βίκαρεϊτζ".

Ο 32χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή Βάλτερ Ματσάρι, έγινε αλλαγή στο 88ο λεπτό, με συνέπεια να εκνευριστεί.

Ο Χολέμπας πήγε με πολύ αργό βηματισμό προς την γραμμή του πλαγίου, κάνοντας καθυστερήσεις παρότι το αποτέλεσμα ήταν 0-0 σε εκείνο το χρονικό σημείο. Μάλιστα, δεν κάθισε στον πάγκο, αλλά έφυγε για τα αποδυτήρια, προκαλώντας τη μήνη των οπαδών της ομάδας του.

Αυτή εκφράστηκε τόσο στο γήπεδο, όσο -κυρίως- στα social media και στο διαδίκτυο, με αρκετούς εξ αυτών να απαιτούν την απομάκρυνση του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, χαρακτηρίζοντας "ντροπιαστική" τη συμπεριφορά του.















TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ