PREMIER LEAGUE

Δανεικός στη Στόουκ ο Μπονί

Δανεικός στη Στόουκ ο Μπονί

Με τα χρώματα της Στόουκ θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Γουίλφριντ Μπονί, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τον Ιανουάριο του 2015 η Μάντσεστερ Σίτι έβγαζε από τα ταμεία της 33.000.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Γουίλφριντ Μπονί από τη Σουόνσι. Ο Ιβοριανός στράικερ ωστόσο ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες των "πολιτών" και έτσι 19 μήνες αργότερα παραχωρήθηκε στη Στόουκ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Οι "ερυθρόλευκοι", σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, έδωσαν στην ομάδα του Γκουαρδιόλα κάτι παραπάνω από 2.350.000 ευρώ για να εξασφαλίσουν το "οκ" της Σίτι για το δανεισμό του 27χρονου επιθετικού, τις αποδοχές του οποίου θα καλύψει εξολοκλήρου η Στόουκ.

Ο Μπονί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι μέτρησε σε 36 συμμετοχές 4 γκολ, ενώ με την Εθνική ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού σε 44 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα 13 φορές.

Ο Αφρικανός με ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστησε τους οπαδούς της πρώην του ομάδας, καλωσόρισε αυτούς της Στόουκ και δήλωσε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ