PREMIER LEAGUE

Αυτοί θα βάλουν φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι

Αυτοί θα βάλουν φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι

Η "Independent" ξεχώρισε 30 παίκτες που αναμένεται να ταράξουν τα νερά το καλοκαίρι στην Premier League με την έλευσή τους ή τη φυγή τους.

Μία λίστα με παίκτες που αναμένεται να απασχολήσουν το καλοκαίρι τις ομάδες της Premier League έφτιαξε η "Independent". Όλοι τους είναι αρκετά γνωστά ονόματα και είτε αγωνίζονται στο Νησί είτε οι αγγλικές ομάδες θα ήθελαν να τους αποκτήσουν.

Ωστόσο, γίνεται σαφές πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις εφικτές. Για παράδειγμα είναι γνωστό το φιλολογικό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους Βιντάλ και Πογκμπά, αλλά δύσκολα θα πάρει κάποιον εκ των δύο, όπως δύσκολα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Αγουέρο. Επίσης, δε γίνεται η Τσέλσι θα πάρει έναν από τους επιθετικούς που αναφέρονται με τον μεγάλο στόχο να είναι ο Ντιέγκο Κόστα. Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μόλις πέρυσι πούλησε η Ατλέτικο τον πρώτο της σκόρερ, αλλά θα μπορούσε το ίδιο να συμβεί και φέτος με τον Ντιέγκο Κόστα. Η Premier League μοιάζει με τον πιο πιθανό προορισμό με την Τσέλσι να έχει συνδεθεί έντονα με την απόκτησή του.

Έντινσον Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Ένας ακόμη επιθετικός με τον οποίο έχει συνδεθεί η Τσέλσι στην προσπάθειά της να βελτιώσει την επιθετική της γραμμή. Ο Ουρουγουανός μπορεί να πήγε πρόσφατα στην Παρί, αλλά οι φήμες περί αποχώρησής του το καλοκαίρι που μας έρχεται δε σταματούν. Ειδικά αν εντυπωσιάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, στο οποίο θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

Ρανταμέλ Φαλκάο (Μονακό)

Ο Κολομβιανός ξάφνιασε πολλούς με την επιλογή του να πάει στη Μονακό πέρυσι, αλλά δε θα ήταν τόσο μεγάλη έκπληξη αν έφευγε το καλοκαίρι. Η Τσέλσι είναι ένας από τους πολλούς συλλόγους που έχουν συνδεθεί με την απόκτησή του. Αυτή τη στιγμή δίνει μάχη προκειμένου να προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τόνι Κρόος (Μπάγερν Μονάχου)

Ένας από τους παίκτες που έχουν δημιουργήσει φήμες είναι ο Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός έχει συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεδομένου ότι οι διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου έχουν "κολλήσει". Αν ο Κρόος απλώς χρησιμοποιεί τη Γιουνάιτεντ για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο στην Μπάγερν είναι κάτι που θα φανεί. Το εκπληκτικό του γκολ κόντρα στην Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς είναι ένα στιγμιότυπο που αποτυπώνει το ταλέντο του Γερμανού διεθνή.

Λουκ Σο (Σαουθάμπτον)

Ο ταλαντούχος αριστερός μπακ της Σαουθάμπτον βρίσκεται στο στόχαστρο σχεδόν των πάντων. Η πρόσφατη κλήση του στην Εθνική Αγγλίας και η πιθανότητα να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο τον κάνουν ακόμη πιο περιζήτητο. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, την οποία υποστήριζε μικρός, είναι ανάμεσα σε αυτές, επομένως, θα περιμένουμε πολλά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του νεαρού.

Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα)

Ο Βίκτορ Βαλντές θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι και Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μονακό έχει ακουστεί πως ενδιαφέρονται. Ο πρόσφατος τραυματισμός του, ο οποίος θα του στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ίσως αλλάξει τα πράγματα, αφού δεν αποκλείεται ο Ισπανός να αποφασίσει να μείνει στην Μπαρτσελόνα μέχρι να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του.

Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους)

Η Γιουβέντους προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ωστόσο, η ρήτρα 40 εκατομμυρίων λιρών που έχει μπορεί να δελεάσει κάποιους συμπεριλαμβανομένης και της πρώην ομάδας του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φάμπιο Κοεντράο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ έφτασε πολύ κοντά στο να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις ομάδες της Premier League να ψάχνονται αρκετά σε αυτή τη θέση. Επομένως, ο Κοεντράο θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή ειδικά από τη στιγμή που δυσκολεύεται να βρει χρόνο συμμετοχής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάριο Μπαλοτέλι (Μίλαν)

Γιατί πάντα είναι στα μεταγραφικά σενάρια; Για τον έναν λόγο ή τον άλλον ο Super Mario είναι ένας από τους παίκτες που σύμφωνα με φήμες θα μπορούσαν να ανταμώσουν και πάλι με τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι.

Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)

Του έχει δοθεί ο τίτλος του "καλύτερου του κόσμου" στον ρόλο του, είχε εξαιρετική σεζόν με τη Γιουβέντους και συχνά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι στόχος των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν είναι καλός στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Χιλή τότε θα είναι ακόμα πιο εύκολο να έρθουν προτάσεις.

Σέρχιο Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

Φαντάζει πολύ δύσκολο ο Αγουέρο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεδομένου του πόσο καλά πηγαίνει ο Αργεντινός επιθετικός παραμένει στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι ένας από τους πιο πλούσιους συλλόγους.

Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης)

Για πολλά χρόνια ήταν συνώνυμο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κασίγιας δεν ήταν πρώτη επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο, το ίδιο έγινε και με τον Κάρλο Αντσελότι και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αποχωρήσει. Δεν είναι ξεκάθαρο που θα μπορούσε να πάει. Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται τερματοφύλακα, αλλά αυτό δε θα συμβεί. Η Άρσεναλ είναι ένας από τους συλλόγους που θα ήθελε να ενισχυθεί σε αυτή τη θέση.

Σίνζι Καγκάουα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ήταν εντυπωσιακός στη Ντόρτμουντ, αλλά ο Καγκάουα έχει αποτύχει να λάμψει στο "Ολντ Τράφορντ" και δυσκολεύεται να κερδίσει μία θέση βασικού. Πολλοί κατηγορούν τον προπονητή, αλλά ελάχιστοι θα διαμαρτύρονταν αν ο Ιάπωνας σταρ αποχωρούσε το καλοκαίρι. Πιθανή είναι η επιστροφή του στην Ντόρτμουντ.

Ελιακίμ Μανγκαλά (Πόρτο)

Φαίνεται πως σχεδόν κάθε ευρωπαϊκός σύλλογος προσπαθεί να ενισχυθεί στην άμυνα και αυτή τη στιγμή ο Ελιακίμ Μανγκαλά είναι ένας από αυτούς που έχουν μεγάλη ζήτηση. Η αξία του κεντρικού αμυντικού της Πόρτο έχει εκτοξευτεί.

Γιουλιάν Ντράξλερ (Σάλκε)

Ο Γιουλιάν Ντράξλερ συνδέθηκε πολύ έντονα στη μεταγραφική περίοδο που πέρασε με την Άρσεναλ και το ίδιο αναμένεται να γίνει και το καλοκαίρι. Ο Γερμανός διεθνής έχει ξεκαθαρίσει πως είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο φυγής του από τη Σάλκε.

Ρόμπιν φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Θα μπορούσε το όνειρο του Ρόμπιν φαν Πέρσι στη Γιουνάιτεντ να τελειώσει τόσο γρήγορα; Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μοιάζει απίθανο να παίξει την επόμενη σεζόν στο Champions League κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ολλανδός θα μπορούσε να φύγει. Ως σενάριο υπάρχει και η... απίστευτη επιστροφή του στην Άρσεναλ. Πρόσφατα ο ίδιος είπε πως ήταν πάρα πολύ χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ και θα μπορούσε να κλείσει εκεί την καριέρα του. Ωστόσο, πόσο εύκολο είναι να πιστέψεις έναν παίκτη;

Φερνάντο (Πόρτο)

Ο παίκτης της Πόρτο ήταν κοντά στο να κλείσει στη Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι θα μπορούσε να απασχολήσει τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αμυντικός μέσος φαίνεται πως θα πάρει μεταγραφή.

Νταβίντ Λουίζ (Τσέλσι)

Ο Νταβίντ Λουίζ έχει συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα, η μεταγραφή στην οποία χάλασε σύμφωνα με δημοσιεύματα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αν η Τσέλσι αποφασίσει να αφήσει τον Βραζιλιάνο να φύγει θα υπάρξουν κι άλλες ομάδες που θα ενδιαφέρονται.

Λουίς Σουάρες (Λίβερπουλ)

Η συμμετοχή στο Champions League μπορεί να βοηθήσει στην παραμονή του Σουάρες, όμως, οι φήμες για μεταγραφή σε μεγαλύτερο σύλλογο εξακολουθούν να υπάρχουν. Συγκεκριμένα, κάθε φορά που επιστρέφει στην γενέτηρά του Ουρουγουάη ξεχνάει την αγάπη του για το Μέρσεϊσαϊντ. Ένα εντυπωσιακό Παγκόσμιο Κύπελλο θα έδινε νέα τροφή για φήμες.

Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο)

Ο Κολομβιανός επιθετικός της Πόρτο πάντα αναφέρεται στις μεταγραφικές φήμες και αυτό το καλοκαίρι δε διαφέρει. Με τον Φαλκάο να είναι πιθανό να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό το τουρνουά θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία του Μαρτίνες να αποδείξει πως μπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο με την Κολομβία.

Ματέο Μουσάκιο (Βιγιαρεάλ)

Μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και αυτό σημαίνει πως πολλές ομάδες θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μία εξ αυτών είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ)

Ο δεξιός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Άρσεναλ δεν έχει καταφέρει ακόμα να συμφωνήσει μαζί του με αποτέλεσμα οι φήμες να εντείνονται. Η Ίντερ έχει δημόσια επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της, ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι βολιδοσκοπεί την περίπτωσή του με τα δημοσιεύματα να ισχυρίζονται ότι είναι έτοιμη να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο. Οι "κανονιέρηδες" θα προτιμούσαν να τον κρατήσουν στο Έμιρεϊτς.

Πατρίς Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ο Γάλλος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει. Κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει ο αριστερός μπακ. Η επιστροφή στη Γαλλία φαίνεται ως πολύ πιθανή, ειδικά τώρα που η Μονακό είναι τόσο πλούσια.

Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι)

Ο Άγγλος διεθνής μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και δεν υπάρχει νέα συμφωνία με τον 35χρονο. Φαίνεται ότι οι "μπλε" θα προσφέρουν στον πρώην παίκτη της Γουέστ Χαμ νέο συμβόλαιο, αλλά εκείνος μπορεί να επιλέξει να φύγει από την Premier League για τους LA Galaxy.

Νίκλας Μπέντνερ (Άρσεναλ)

Ο "μεγάλος Δανός" μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αν έπρεπε να πιστέψουμε τον ίδιο τότε θα λέγαμε πως θα πάει σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, είναι πιο πιθανό να υπογράψει σε κάποια εκ των Σάντερλαντ ή Στόουκ.

Άσλεϊ Κόουλ (Τσέλσι)

Ο αριστερός μπακ της Τσέλσι είναι ένας ακόμη παίκτης που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Δεδομένου ότι έχει χάσει τη θέση του θα μπορούσε να φύγει ακόμα και αν του προσφερθεί νέο συμβόλαιο. Στα 33 του ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ έχει ακόμη να προσφέρει. Είναι πιθανό να πάει στο "Ολντ Τράφορντ" αν πιστέψει κανείς όσα ακούγονται.

Ουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας)

Ένας ακόμη παίκτης που παίζει στην Πορτογαλία και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον. Ο 21χρονος αυτή τη στιγμή είναι στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά το καλοκαίρι θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή. Θα χρειαστούν πιθανότατα 37 εκατομμύρια λίρες για τον αμυντικό μέσο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φέρεται διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό.

Γιόσιπ Ντρμιτς (Νυρεμβέργη)

Αυτή θα μπορούσε να είναι η μάχη του Μέρσεϊσαϊντ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Έβερτον για τον νεαρό επιθετικό. Ο 21χρονος παίζει στη Νυρεμβέργη, έχει ήδη σκοράρει κάποια γκολ με την Εθνική Ελβετίας και θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο.

Γιαν Μ'Βιλά (Ρουμπίν Καζάν)

Ο Γάλλος διεθνής για πολύ καιρό είχε συνδεθεί με ομάδες της Premier League σε τέτοιο βαθμό που θα πίστευε κανείς ότι είναι εκεί. Ωστόσο, βρίσκεται στη Ρωσία με την Ρουμπίν Καζάν. Αυτό, όμως, μπορεί αν μην είναι εμπόδιο για τον 23χρονο, ο οποίος είναι μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ.

Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι)

Μπορεί να έδωσαν 50 εκατομμύρια λίρες για να τον πάρουν, όμως, οι μέρες του Τόρες στην Τσέλσι είναι μετρημένες. Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει κάνει τίποτα για να στηρίξει τον Ισπανό, οι "μπλε" συνδέονται με όλους τους επιθετικούς και όλα δείχνουν πως ο Τόρες θα φύγει. Παρά τη δυσκολία που είχε στο σκοράρισμα θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι. Η Ίντερ και η πρώην ομάδα του, Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι μεταξύ αυτών.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ