PREMIER LEAGUE

Αυτοί είναι οι αμυντικοί που "ζόρισαν" τον Ντρογκμπά

Rio Ferdinand of Manchester United holds off Didier Drogba of Chelsea
--------------------
Jed Leicester / BPI
FA Community Shield
Chelsea v Manchester United
09 August 2009
Jed Leicester +447967091226
Javier Garcia +447887794393
info@backpageimages.com
http://www.backpageimages.com
Rio Ferdinand of Manchester United holds off Didier Drogba of Chelsea -------------------- Jed Leicester / BPI FA Community Shield Chelsea v Manchester United 09 August 2009 Jed Leicester +447967091226 Javier Garcia +447887794393 [email protected] http://www.backpageimages.com JED LEICESTER / BPI

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά αποκάλυψε σε συνέντευξή του ποιοι είναι οι αμυντικοί που τον έχουν δυσκολέψει περισσότερο στην Premier League ενώ παραδέχτηκε πως είχε δυσκολίες όταν έφτασε το 2004 στην Τσέλσι.

Οι Ρίο Φέρντιναντ, Νεμάνια Βίντιτς και Κάρλες Πουγιόλ είνα οι τρεις αμυντικοί που δημιούργησαν τους περισσοτέρους "πονοκεφάλους" στον Ντιντιέ Ντρογκμπά κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του σε έναν από αυτούς, τον Ρίο Φέρντιναντ!

"Πάντα έλεγα εσένα και τον Βίντιτς. Όταν σκόραρα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (σ.σ. το νικητήριο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2007) ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος επειδή δεν σκόραρα τόσο εναντίον της Γιουνάιτεντ. Οπότε το να σκοράρω απέναντί σας, σημαίνει ότι είχα κάνει καλό παιχνίδι

Οπότε θα πω εσάς και τον Κάρλες Πουγιόλ. Επειδή είναι σκληρός και ένας πολύ καλός αμυντικός, αλλά και επειδή είναι τζέντλεμαν". Στην ίδια συνέντευξη ο Ντρογκμπά μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην Τσέλσι μετά τη μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2004 από τη Μαρσέιγ.

Αυτοί είναι οι αμυντικοί που "ζόρισαν" τον Ντρογκμπά

"Έπρεπε να προσαρμοστώ στην Premier League. Δεν ήταν αυτό το παιχνίδι μου στη Γαλλία. Εκεί ήμουν πάντα στο όριο του οφσάιντ και έτρεχα από πίσω. Όταν πήγα στην Τσέλσι ήμουν ο βασικός σέντερ φορ ο οποίος είχα συνεργασία με τους Ρόμπεν και Λάμπαρντ.

Έπρεπε να αλλάξω το παιχνίδι μου και να προσαρμοστώ σε αυτούς επειδή δεν μπορούσαν μόνο να κάνουν ντρίμπλες αλλά και να σκοράρουν. Στην αρχή της καριέρας μου νόμιζα πως ήμουν ο ένας, ο βασιλιάς, εκείνος που θα έβαζε τα γκολ.

Συνειδητοποιείς όμως ότι υπάρχουν και άλλα άτομα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και ότι πρέπει να μοιράζεσαι".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ