PREMIER LEAGUE

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της Λέστερ

Αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της Λέστερ

Ο Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ θα είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημα για την πρωταθλήτρια Λέστερ, με την ομάδα του Ρανιέρι να πληρώνει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γερμανού κίπερ με το Αννόβερο.

Στην πρώτη της προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προχωράει η Λέστερ, καθώς κατέβαλε το ποσό των 3.500.000 ευρώ για να εξαγοράσει τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ με το Αννόβερο.

Ο γερμανικός σύλλογος, ο οποίος αποχαιρέτησε στο φινάλε της σεζόν την Bundesliga τερματίζοντας στην τελευταία θέση, ανακοίνωσε πως ο παίκτης επέλεξε να αποχωρήσει από τη στιγμή που είχε το δικαίωμα και ταξιδεύει στην πόλη του Λέστερ για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει.

Ο 27χρονος Τσίλερ, ο οποίος προορίζεται για αναπληρωματικός πίσω από τον Κάσπερ Σμάιχελ (θα πάρει τη θέση του Σβάρτσερ), μετράει 221 ματς με το Αννόβερο από το 2010 και μετά (δεν δέχτηκε γκολ στα 48 από αυτά) και 6 ματς με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας, ενώ σε νεαρή ηλικία έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τον Ρον-Ρόμπερτ Τσίλερ που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Λέστερ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ