PREMIER LEAGUE

Ασυγκράτητος ο Ρανιέρι για την πορεία της Λέστερ

Ασυγκράτητος ο Ρανιέρι για την πορεία της Λέστερ

Η Λέστερ απέχει ελάχιστα από την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League και ο Κλαούντιο Ρανιέρι έβγαλε τον πιο χαλαρό εαυτό του στη συνέντευξη Τύπου. (VIDEO)

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι αποφεύγει όπως ο... διάολος το λιβάνι να μιλήσει για την κατάκτηση του τίτλου, όμως φαίνεται πως όσο το όνειρο πλησιάζει, το... τείχος που έχει ορθώσει παρουσιάζει ρωγμές! Στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Λέστερ με τη Σουόνσι, ο Ιταλός προπονητής είχε ένα ξέσπασμα χαράς και ενθουσιασμού!

Ένας Άγγλος δημοσιογράφος τον ρώτησε για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και ο Ρανιέρι απάντησε χαρούμενος ότι η Λέστερ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League!

"Είμαστε στο Champions League, κύριε! Είμαστε στο Champions League! Ντιλί ντινγκ, ντιλί ντονγκ! Έλα! Το ξεχνάτε. Είναι ένα φανταστικό κατόρθωμα. Εκπληκτικό. Συγχαρητήρια σε όλους. Τον ιδιοκτήτη, τους φιλάθλους, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες. Είναι απίστευτο. Τώρα πάμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Μόνο αυτό απομένει" ανέφερε σχεδόν σε... παραλήρημα ο Ρανιέρι!

Το ντελίριο δεν σταμάτησε εκεί και ο Ρανιέρι απευθύνθηκε ευθέως στον ανταγωνιστή του για τον τίτλο, τον προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο! "Μαουρίτσιο, ηρέμησε!" σχολίασε γελώντας ο Ρανιέρι...

Δείτε το ξέσπασμα του Ιταλού στο βίντεο του Sky Sports:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ