PREMIER LEAGUE

Ασύλληπτη πρόταση της Στόουκ για Ρούνεϊ!

Manchester United's Wayne Rooney reacts after missing a chance to score a goal during the English League Cup quarterfinal soccer match between manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England Wednesday, Nov. 30, 2016. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Wayne Rooney reacts after missing a chance to score a goal during the English League Cup quarterfinal soccer match between manchester United and West Ham United at Old Trafford in Manchester, England Wednesday, Nov. 30, 2016. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η Στόουκ Σίτι ετοιμάζει εξωπραγματική πρόταση προκειμένου να κάνει δικό της τον Γουέιν Ρούνεϊ αυτό το καλοκαίρι σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sunday People".

Έτοιμη να... αδειάσει τα ταμεία της για την "αφεντιά" του Γουέιν Ρούνεϊ είναι η Στόουκ Σίτι. Μπορεί ο διεθνής Άγγλος επιθετικός να μην έθελξε φέτος με την απόδοσή του, παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να διατηρεί τις ποδοσφαιρικές μετοχές του στα ύψη, τόσο στο Νησί όσο και στο εξωτερικό, ειδικά στις ΗΠΑ και την Κίνα.

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα, η Στόουκ είναι διατεθειμένη να προσφέρει πάνω από 50.000.000 ευρώ (!) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτως ώστε να κάνει δικό της τον Ρούνεϊ αυτό το καλοκαίρι, παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Ο Μαρκ Χιουζ θέλει τον 32χρονο και το δείχνει με το τρόπο εμφατικό.

Βέβαια, ο ίδιος ο Ρούνεϊ έχει δείξει μια προτίμηση στην πρώην ομάδα του, την Έβερτον, αν αποφάσιζε να μείνει στην Αγγλία και δεν συνέχιζε στη Γιουνάιτεντ, κάτι που δυσκολεύει το έργο της Στόουκ. Μάλιστα, τα "ζαχαρωτά" δεν είναι αδιάφορα για τον άλλοτε άσο τους και ίσως κινηθούν για να τον φέρουν πίσω στο Μερσεϊσάιντ.

Από 'κει και πέρα, ομάδες της Κίνας και των ΗΠΑ επίσης έχουν κάνει κρούση στον Ρούνεϊ και έχουν τα χρήματα για να τον πείσουν να κάνει το άλμα και να αφήσει την Ευρώπη. Θυμίζουμε ότι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίζεται από το 2004 και φαίνεται πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για αλλαγή "σελίδας".

Photo credits: (AP Photo/Dave Thompson)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ