PREMIER LEAGUE

Ασύλληπτη γκολάρα του Ντάνιελς στο Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Σίτι!

Manchester City's Raheem Sterling, right, and Bournemouth's Charlie Daniels compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Raheem Sterling, right, and Bournemouth's Charlie Daniels compete for the ball during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Τσάρλι Ντάνιελς της Μπόρνμουθ άνοιξε το σκορ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με κεραυνό, όταν σούταρε έξω από την περιοχή και πλάγια, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι "παραθυράκι". Απολαύστε το (VIDEO).

Απίθανη γκολάρα σημείωσε ο Τσάρλι Ντάνιελς στον αγώνα της Μπόρνμουθ με τη Μάντσεστερ Σίτι στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο άσος των γηπεδούχων εξαπέλυσε έναν κεραυνό με το αριστερό από τα αριστερά και έξω από την περιοχή των "Πολιτών", στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι "παραθυράκι".

Ο γκολκίπερ της Σίτι, ο Έντερσον, έπεσε για να αποκρούσει, αλλά δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα. Το σουτ ήταν άπιαστο!

AP Photo/Rui Vieira


Charlie Daniels Super Goal HD - Bournemouth 1... από FootballHD7
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ