PREMIER LEAGUE

Απών για δεύτερη ημέρα από την προπόνηση της Λέστερ ο Μαχρέζ!

Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP)
Leicester City's Riyad Mahrez in action during the English Premier League soccer match between Leicester City and Burnley FC at the King Power Stadium. Leicester, England. Saturday. Dec. 2, 2017. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Χωρίς τον Ριγιάντ Μαχρέζ για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Λέστερ. Απογοητευμένος από την μη πραγματοποίηση τη μεταγραφής του στη Σίτι ο Αλγερινός.

Για τον Ριγιάντ Μαχρέζ η μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι ήταν ένα όνειρο. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου έφτασε πολύ κοντά.

Η Λέστερ, όμως, δεν έκανε καμία πρόταση της Σίτι αποδεκτή, καθώς επιθυμούσε να λάβει ένα ποσό που θα ξεπερνούσε τα 100.000.000 ευρώ. Αυτό που δεν περίμεναν οι άνθρωποι των ''αλεπούδων'' ήταν η αντίδραση του Μαχρέζ.

Ο 26χρονος, σύμφωνα με πηγές του ''Sky Sports'', δεν έδωσε το παρών για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην προπόνηση της Λέστερ, δείχνοντας την απογοήτευση του για την παραμονή του στο King Power.

Ο προπονητής των Άγγλων, Κλοντ Πιέλ, ανέφερε πως "ο Ριγιάντ θα επιστρέψει στην προπόνηση με ένα μεγάλο χαμόγελο", κάτι που σίγουρα απέχει αρκετά από την πραγματικότητα.

Το συγκεκριμένο ''σίριαλ'' αναμένεται να μας απασχολήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, με τον Αλγερινό να ελπίζει πως τότε θα κάνει το μεγάλο ''βήμα'' στην καριέρα του.

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ