PREMIER LEAGUE

Απολύθηκε ο Ματσάρι, φαβορί ο Σίλβα για τη Γουότφορντ

Hull City manager Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva ahead of the English Premier League soccer match against Everton at Goodison Park, Liverpool, England, Saturday March 18, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί το επικρατέστερο όνομα για να αντικαταστήσει τον Βάλτερ Ματσάρι στον πάγκο της Γουότφορντ.

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε ότι ο Βάλτερ Ματσάρι θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι κι ύστερα θα μπει σε συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του, με τον Μάρκο Σίλβα να έχει το απόλυτο προβάδισμα.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν χαίρει εκτίμησης από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και μάλιστα έχει έρθει σε ρήξη με τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ Τρόι Ντίνι, ενώ υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την αποτελεσματικότητά του στις προπονήσεις και την ικανότητά του στο ψυχολογικό κομμάτι.

Το γεγονός ότι δεν μιλάει την αγγλική γλώσσα αποτελεί ακόμα ένα εμπόδιο για την παραμονή του 55χρονου προπονητή, ο οποίος προσλήφθηκε τον Μάιο του 2016 με διετές συμβόλαιο, αλλά η χαμηλή θέση που θα καταλάβει φέτος η Γουότφορντ (παρότι στα τέλη Απριλίου ήταν δέκατη), οδηγεί στην απομάκρυνση.

Το ρεπορτάζ από την Αγγλία αναφέρει ότι πρώτη επιλογή των διοικούντων είναι ο προπονητής της Χαλ, ο οποίος έχει το ελεύθερο να αποχωρήσει από τις "τίγρεις", από τη στιγμή που δεν θα παραμείνουν στην Premier League (ειδάλλως υπήρχε ρήτρα 3.500.000 ευρώ).

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού βρίσκεται και στο στόχαστρο των Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ενώ στη δεύτερη θέση της λίστας για τη Γουότφορντ φιγουράρει το όνομα του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ