Απολύσεις στην Άστον Βίλα λόγω υποβιβασμού - Premier League - SPORT 24
PREMIER LEAGUE

Απολύσεις στην Άστον Βίλα λόγω υποβιβασμού

Απολύσεις στην Άστον Βίλα λόγω υποβιβασμού

Σε υποχρεωτικές απολύσεις προχωράει η Άστον Βίλα μετά τον υποβιβασμό της στην Championship. Σοβαρή η οικονομική ζημιά για τους "χωριάτες".

Ο υποβιβασμός της Άστον Βίλα στην Championship προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα όχι μόνο στους φιλάθλους των "χωριατών" αλλά και στους υπαλλήλους της ομάδας.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης ,500 περίπου υπάλληλοι θα απολυθούν από τον σύλλογο στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του συλλόγου. Οι διοικούντες ελπίζουν σε οικειοθελή αποχώρηση σε διαφορετική περίπτωση η οικονομική κατάσταση της ομάδας θα χειροτερέψει.

Οι απολύσεις θα αφορούν ολόκληρο το εργατικό δυναμικό της ομάδας. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις ο σύλλογος έχει 535 υπαλλήλους πλήρους ωραρίου, συμπεριλαμβανομένου 185 παίκτες και προπονητές και συνολικά 1.600 εργαζόμενους ημιαπασχόλησης και εργαζόμενους τις ημέρες των αγώνων.

Οι απολύσεις έρχονται ως αποτέλεσμα της οικονομικής ζημιάς που υπέστη ο σύλλογος ύψους 27 εκατ. λιρών προ φόρων για το προηγούμενο έτος ενώ σημαντική είναι η πτώση στα έσοδα ύψους 102 εκατ. λιρών, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

H διοίκηση της Άστον Βίλα επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει στη δομή του συλλόγου με στόχο να μπουν οι βάσεις για την ανάκαμψη της ομάδας και την οικονομική εξυγίανση της που θα της επιτρέψει να ξαναγίνει δυνατή προς όφελος των φιλάθλων, του προσωπικού και των χορηγών.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμός στην Ιταλία: Βίντεο από τα σπίτια την ώρα του εγκέλαδου

Οι πολίτες της κεντρικής Ιταλίας αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τη στιγμή των δύο μεγάλων σεισμικών δονήσεων που προκάλεσαν χάος στη χώρα (vid)

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Και τώρα προσωρινές άδειες με 6,3 εκ ευρώ ετησίως

Τι θα προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση- γέφυρα που θα φέρει η κυβέρνηση τη Δευτέρα για τα κανάλια προκείμενου να εκπέμπουν νόμιμα μέχρι την οριστική αδειοδότηση από το ΕΣΡ, μετά την απόφαση του ΣτΕ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24