PREMIER LEAGUE

Απίστευτη σύμπτωση για Κάσπερ και Πίτερ Σμάιχελ

Απίστευτη σύμπτωση για Κάσπερ και Πίτερ Σμάιχελ
Κάσπερ και Πίτερ Σμάιχελ

Διαβάστε για την απίθανη σύμπτωση του πατέρα και γιου Σμάιχελ που κέρδισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα στην Αγγλία στην ίδια ηλικία, την ίδια μέρα, παίζοντας στην ίδια θέση!

Είναι από τα παιχνίδια της μοίρας που σε κάνουν να χαμογελάς και ταυτόχρονα να μένεις με ανοιχτό το στόμα. Η Λέστερ κατέκτησε την Δευτέρα του Πάσχα το πρωτάθλημα της Premier League, αφού η Τότεναμ δεν κατάφερε να κερδίσει την Τσέλσι στο "Στάμφορντ Μπριζ".

Ακριβώς 23 χρόνια νωρίτερα, την ίδια μέρα (2/5) ο πατέρας ενός ποδοσφαιριστή των "αλεπούδων" που παίζει στην ίδια θέση, κατέκτησε και αυτός τον πρώτο του πρωτάθλημα!

Ο λόγος για τον Πίτερ Σμάιχελ ( 18/11/1963 ), ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 2/5/1993, όταν η Άστον Βίλα υπέστη ήττα-σοκ στην έδρα της από την Όλνταμ με σκορ 1-0.

Ίδια μέρα, ίδια ηλικία ( 29 ετών και οι δυο ), παίζοντας στην ίδια θέση ( τερματοφύλακες ), με τον ίδιο τρόπο ( δεν έπαιζαν οι ομάδες τους ) όπως ο Κάσπερ Σμάιχελ ( 5/11/1986 ) τώρα. Πραγματικά α-π-ι-σ-τ-ε-υ-τ-ο.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 1:  Peter Schmeichel of Manchester United celebrates winning the Premiership Title with his son, during the Homecoming Parade through Manchester on May 1, 1994.  (Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - MAY 1: Peter Schmeichel of Manchester United celebrates winning the Premiership Title with his son, during the Homecoming Parade through Manchester on May 1, 1994. (Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images) MAN UTD VIA GETTY IMAGES
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ