PREMIER LEAGUE

Απίστευτη αποκάλυψη για το νέο γήπεδο της Γουέστ Χαμ

Απίστευτη αποκάλυψη για το νέο γήπεδο της Γουέστ Χαμ

Η Γουέστ Χαμ δεν βρήκε στο "Ολυμπιακό Στάδιο" του Λονδίνου τα μεγαλεία που περίμενε. Ποιο το παράπονο των οπαδών και η αποκάλυψη για το νέο γήπεδο.

Η σεζόν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για την Γουέστ Χαμ. Τα "σφυριά", που άφησαν την ιστορική έδρα τους το καλοκαίρι και μετακόμισαν στο "Ολυμπιακό Στάδιο" του Λονδίνου, δέχονται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη στην Premier League, καθώς ηττήθηκαν ξανά την Κυριακή (25/9), αυτή τη φορά από την Σαουθάμπτον.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του Μπίλιτς είναι δυσαρεστημένοι όχι μόνο για την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν αλλά και για το γήπεδο, αφού όπως ισχυρίζονται οι εξέδρες βρίσκονται πολύ μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό δεν φαίνεται να είναι όμως το μοναδικό πρόβλημα. Όπως αποκάλυψαν οι Βρετανοί σχολιαστές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με την Σαουθάμπτον την Κυριακή (25/9), οι υπεύθυνοι του γηπέδου αναγκάζονται να παίζουν "ψεύτικο" ήχο... πλήθους από τα μεγάφωνα προκειμένου να βελτιώσουν την ατμόσφαιρα.

Αυτό που δεν διευκρινίστηκε είναι εάν ο ήχος παίζει πριν ή κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ