PREMIER LEAGUE

Ανησυχεί για το μέλλον της Τότεναμ ο Ποτσετίνο

Tottenham coach Mauricio Pochettino gives instructions to his player during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias)
Tottenham coach Mauricio Pochettino gives instructions to his player during the Champions League Group H soccer match between APOEL Nicosia and Tottenham Hotspur at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, on Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Πολλοί παίκτες της Τότεναμ βρίσκονται στο στόχαστρο άλλων κλαμπ και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας του. Τι δήλωσε ο Αργεντινός κόουτς των "σπιρουνιών".

Η πορεία της Τότεναμ τα τελευταία χρόνια είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτη. Οι Λονδρέζοι έχουν φτιάξει ένα σύνολο που παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και τα δυο προηγούμενα χρόνια η ομάδα πάλεψε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εντούτοις, τη μια φορά η Λέστερ και την άλλη η Τσέλσι αποδείχτηκαν πιο αποτελεσματικές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπαιξαν καλύτερη μπάλα.

Πρωτεργάτης αυτής της επιτυχημένης ομάδας είναι αναμφίβολα ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον Αργεντινό προπονητή να έχει φτιάξει ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο, το οποίο απαρτίζεται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Η φετινή πορεία στην Premier League δεν είναι το ίδιο καλή, όμως στο Champions League η Τότεναμ έκανε το παραπάνω βήμα και πέρασε στους "16", όπου κληρώθηκε με τη Γιουβέντους.

Πολλοί ποδοσφαιριστές της αποτελούν μήλον της έριδος για σπουδαία κλαμπ και ο Ποτσετίνο ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας του. Δεν θα ήθελε να δει την Τότεναμ να αποψιλώνεται και να χάνει την δυναμική της. Εν ολίγοις, το παράδειγμα του Κάιλ Γουόκερ που αποχώρησε για τη Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αποτελέσει την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Ο Ντάνι Ρόουζ ακούγεται για τις Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χάρι Κέιν είναι εδώ και καιρό στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης, αν και έχει πει ότι θέλει να μείνει, ο Ντέλε Άλι έχει ακουστεί για ομάδες, το ίδιο και ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ. Τα... μέτωπα είναι πολλά και ο Αργεντινός προπονητής ξέρει ότι οι προκλήσεις θα υπάρξουν για τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να αποχωρήσουν.

Ο ίδιος, μιλώντας για το μέλλον της Τότεναμ, ανέφερε πως "ίσως κάποιοι παίκτες δεν συμφωνούν με το πλάνο και την στρατηγική μας. Φυσικά, έχουν δικαίωμα να παραπονιούνται, να μιλούν και στο τέλος να θέλουν να φύγουν και να δοκιμάσουν μια καινούργια πρόκληση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, διότι όλοι είμαστε διαφορετικοί και όλοι έχουμε διαφορετικά κίνητρα και ρόλους στη ζωή μας.

Αυτό είναι φυσιολογικό. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μιλάμε, να σχεδιάζουμε το πλάνο για τον καθένα και όλοι να είμαστε χαρούμενοι, διότι η ζωή είναι να την απολαμβάνεις και να είσαι ευτυχισμένος, όχι να χάνεις τον χρόνο με άσχημο τρόπο. Η ζωή είναι μικρή".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ