PREMIER LEAGUE

Ανανέωσε για πέντε χρόνια ο Κουγιατέ

Ανανέωσε για πέντε χρόνια ο Κουγιατέ
Κουγιατέ

Ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ μέχρι το 2021 θα παραμείνει ο Σεϊκού Κουγιατέ. "Ανυπομονώ να μπούμε στο νέο μας γήπεδο", δήλωσε 26άχρονος άσος.

Τον Ιούλιο του 2014 η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε την απόκτηση του 24άχρονου αμυντικού μέσου Σεϊκού Κουγιατέ από την Άντερλεχτ, έναντι του ποσού των 5.25 εκατ. λιρών.

Δυο χρόνια αργότερα οι άνθρωποι των "σφυριών" αισθάνονται δικαιωμένοι για την επιλογή τους. Ο Κουγιατέ είναι από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση του και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με 32 συμμετοχές, 4 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Έτσι, η ανανέωση δεν άργησε να έρθει και πλέον ο Καμερουνέζος μέσος θα φορά τη φανέλα της Γουέστ Χαμ μέχρι το 2021. Όπως δήλωσε, μάλιστα, ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

"Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα με την Γουέστ Χαμ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που με πίστεψαν. Τον σύλλογο, τον προπονητή, τους φιλάθλους και τους γονείς μου. Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και σε αυτό της ομάδας στο νέο μας γήπεδο", είπε ο Κουγιατέ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ