PREMIER LEAGUE

Ανανεώνει με Ντέλε Άλι η Τότεναμ

Tottenham's Dele Alli celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Oct. 22, 2017.(AP Photo/Frank Augstein)
Tottenham's Dele Alli celebrates after scoring his side's third goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at Wembley Stadium in London, Sunday, Oct. 22, 2017.(AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Τότεναμ επισπεύδει τις διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Ντέλε Άλι, θέλοντας να προλάβει Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης. Τι ποσό προσφέρουν οι Λονδρέζοι.

Οι εμφανίσεις του Ντέλε Άλι με την Τότεναμ τα τελευταία χρόνια, τον έχουν κάνει έναν από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην ευρωπαϊκή αγόρα. Ήδη, αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 21χρονο μεσοεπιθετικό.

Τις εξελίξεις αυτές, όπως αποκαλύπτει η ''Mirror'', θέλουν να προλάβουν οι Λονδρέζοι, προτείνοντας του την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Άγγλοι, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στην πώληση του Χάρι Κέιν, δεν επιθυμούν να χάσουν και άλλον πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή. Γι' αυτό το λόγο έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον 21χρονο που φτάνει τις 450.000 ευρώ το μήνα, κάνοντας τον έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στο ρόστερ τους.

Ενδιαφέρον για τον Άλι υπάρχει από πολλές ομάδες του κορυφαίου επιπέδου στην Ευρώπη, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν να είναι δύο εξ αυτών που τον έχουν ψηλά στη λίστα τους.

Ο Ντέλε Άλι τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 27 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας εννέα γκολ και δέκα ασίστ. Στην Τότεναμ βρίσκεται από το 2015 όταν και αποκτήθηκε από τη Μίλτον Κέινς Ντονς, ομάδα της γενέτειρας του.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ