PREMIER LEAGUE

Ανανεώνει με Έβερτον ο Μιραλάς

Everton's Kevin Mirallas cel;ebrates his goal during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Everton at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Dec. 28, 2014. (AP Photo/Scott Heppell)
Everton's Kevin Mirallas cel;ebrates his goal during their English Premier League soccer match between Newcastle United and Everton at St James' Park, Newcastle, England, Sunday, Dec. 28, 2014. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Στην Έβερτον θα παραμείνει ο Κέβιν Μιραλάς και τα επόμενα χρόνια, όπως ανέφερε η αγγλική ομάδα μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

Δεν αλλάζει περιβάλλον ο Κέβιν Μιραλάς και παραμένει στην Έβερτον. Ο Βέλγος εξτρέμ ανανεώνει με τα "ζαχαρωτά", όπως ανέφερε η αγγλική ομάδα μέσω του λογαριασμού της στο twitter.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ γνωστοποίησε τη δήλωση του προέδρου της Έβερτον, Μπιλ Κένραϊτ, ο οποίος ανέφερε ότι ο 29χρονος Βέλγος άσος αναμένεται το προσεχές διάστημα να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, χωρίς προσδιορίζεται το χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο Μιραλάς αγωνίζεται στην Έβερτον από το καλοκαίρι του 2012, όταν και πήρε μετεγγραφή από τον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο μέχρι και τον Ιούνιο του 2018. Φέτος, μετρά σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ 35 εμφανίσεις και έχει 4 γκολ και 6 ασίστ.

AP Photo/Scott Heppell

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ