PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε τον αντί-Καντέ η Λέστερ

Ανακοίνωσε τον αντί-Καντέ η Λέστερ
Ντίντι-Γκενκ

Ο Γουίλφρεντ Ντίντι αποτελεί κι επίσημα παίκτη της Λέστερ, με στόχο να αναπληρώσει το κενό του Ενγκολό Καντέ στη μεσαία γραμμή.

Η Λέστερ ανακοίνωσε την απόκτηση του διαδόχου του Ενγκολό Καντέ στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Γουίλφρεντ Ντίντι άφησε τη Γκενκ και αναλαμβάνει το βαρύ φορτίο του Γάλλου αμυντικού μέσου της Τσέλσι.

Ο 20χρονος Νιγηριανός άρχισε την καριέρα του στο Βέλγιο ως στόπερ, αγωνίστηκε ως ακραίος αμυντικός, αλλά τον τελευταίο καιρό ανέλαβε ρόλο αμυντικού και κεντρικού μέσου. Οι εμφανίσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα τον οδήγησαν στην εθνική Νιγηρίας πέντε φορές και στο "μικροσκόπιο" των σκάουτ ανά τον κόσμο.

Η Λέστερ πρόλαβε τον ανταγωνισμό και προσέφερε αρχικά 17.500.000 ευρώ στους Βέλγους, συν ακόμη 3.500.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους, για τον ποδοσφαιριστή που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ντίντι πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Μοναδικό "αγκάθι" για τον πρώην συμπαίκτη του Νίκου Καρέλη είναι η άδεια εργασίας την οποία θα πρέπει να περιμένει να αποκτήσει, ώστε να ενταχθεί κι επίσημα στις υποχρεώσεις των "αλεπούδων".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ