PREMIER LEAGUE

Ανακοίνωσε τον Αλέξις Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανακοίνωσε τον Αλέξις Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με ένα εξαιρετικό video την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών με τους "κόκκινους διαβόλους" (video)

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κι επίσημα ο Αλέξις Σάντσες. Οι "κόκκινοι διάβολοι" ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Χιλιανό επιθετικό, ο οποίος πέρασε με επιτυχία απ' τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο 4.5 ετών με ετήσιες απολαβές 31.000.000 ευρώ και πριμ υπογραφής 23.000.000 ευρώ.

Το αντίθετα δρομολόγιο, δηλαδή απ' τη Γιουνάιτεντ στην Άρσεναλ, θα κάνει ο Χενρίχ Μχιταριάν, ο οποίος πείστηκε τελικά να αποδεχθεί την πρόταση των "κανονιέρηδων".

"Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη", τόνισε ο Χιλιανός και συνέχισε: "Έχω περάσει 3.5 υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ και φέρνω μαζί μου πολύ θετικές αναμνήσεις από αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και τους οπαδούς του. Δεν μπορούσα να αρνηθώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο και να δουλέψω με τον Ζοζέ Μουρίνιο".

Ο Μουρίνιο απ' την πλευρά του δήλωσε: "Ο Αλέξις είναι ένας απ' τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες τον πλανήτη και θα συμπληρώσει το πολύ καλό και νεανικό ρόστερ μας, επιθετικά. Όσον αφορά στον Μχιταριάν, του εύχομαι επιτυχία και ευτυχία και είμαι σίγουρος πως θα τα βρει. Είναι παίκτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, κυρίως για την προσφορά του στην κατάκτηση του Europa League".

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε με ένα εξαιρερετικό video, στο οποίο ο Αλέξις Σάντσες φοράει τη φανέλα και μπαίνει στο "Old Trafford", ενώ ο ίδιος παίζει στο πιάνο τον ύμνο της ομάδας!

Δείτε το video...



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ